Brak i veze

BIO SAM U SAVRŠENOJ VEZI, A ONDA ME JE ŽENA OSTAVILA i rekla mi da sin nije moj! Mislio sam da ne može da bude gore, a onda sam dobio još teži udarac!

Očajni čovek podelio je svoju ispovest ne bi li od bilo koga dobio savet kako da preboli sve ono strašno što mu se dogodilo.

06.10.2024 23:50

BIO SAM U SAVRŠENOJ VEZI, A ONDA ME JE ŽENA OSTAVILA i rekla mi da sin nije moj! Mislio sam da ne može da bude gore, a onda sam dobio još teži udarac!
Shutterstock

Koliko sudbina zna da bude okrutna pokazuje primer anonimnog Britanca koji je prošao kroz nestvarnu kombinaciju pakla, agonije i izdaje nakon što je saznao da sin, kojeg je odgajao godinama, nije njegov, a još više ga je zabolela činjenica da mu je njegova bivša zabranila da viđa dečaka.

- Ja imam 40, a moja bivša partnerka 35 godina. Razišli smo se prošle godine i raskid je bio veoma bolan. Nedugo posle toga mi je rekla da dete, koje sam voleo i čuvao prethodnih šest godina, nije moje! Bio sam ubeđen da me laže samo da bi me povredila. Ona je zatrudnela ubrzo nakon što smo se upoznali i nisam imao nijedan razlog da posumnjam da on nije moj sin. Uradio sam DNK test i on je pokazao da zaista nisam njegov otac - ispričao je očajni muškarac.

Međutim, to je bio tek početak njegove agonije.

Shutterstock

Uživao je godinama u naizgled skladnom odnosu sa svojom partnerkom, ali onda je usledila agonija

- To je bio tek početak. Ona je jedva dočekala da mi kaže da je zatrudnela posle intimnog odnosa sa drugim muškarcem na devojačkoj zabavi njene prijateljice. Na početku mi je dozvoljavala da viđam sina kog volim i obožavam bez obzira na to što nisam njegov biološki otac. Međutim, ubrzo mi je zabranila posete i tvrdila je da nemam nikakva prava da ga viđam. Na tome se nije zaustavila, pa je i mojim roditeljima i sestri takođe zabranila da viđaju dete. Oni su u totalnom šoku - otkrio je on.   

Izneo je još detalja neobičnog odnosa. 

- Onda je upoznala našeg sina sa njegovim biološkim ocem, koji, kako sam čuo, ne želi bilo šta da ima sa njim. Angažovao sam advokata i borim se da dobijem pravo na posetu. Danima ne spavam i brinem se da li moj sin možda misli da ga ne volimo i da smo ga svi napustili. Ne znam ni da li mu je ona rekla da ja nisam njegov otac. Kako će on reagovati na to - zabrinuo se nesrećni čovek, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)