Brak i veze

MILENA RADULOVIĆ BLISTA NA VENČANJU DOK JE OGNJEN JANKOVIĆ LJUBI: Sa njim i u dobru i u zlu! (VIDEO)

Fotografije oduševile sve.

26.08.2024 18:55

MILENA RADULOVIĆ BLISTA NA VENČANJU DOK JE OGNJEN JANKOVIĆ LJUBI: Sa njim i u dobru i u zlu! (VIDEO)
insagram-mileena_radulovic

Veza između glumice Milene Radulović i repera Ognjena Jankovića, člana grupe "Beogradski sindikat", traje nešto više od godinu dana. Bliski prijatelji i porodica par opisuju kao "stvorene jedno za drugo" i nadaju se da će uskoro svoju vezu podići na viši nivo, možda veridbom ili brakom. Ljubav i podrška koju jedno drugome pružaju su vidljive u svakom koraku koji zajedno preduzimaju.

Par je nedavno prisustvovao venčanju pevačice Mire Maletković, poznate kao M.IRA, koja se udala za Italijana u Beogradu. Milena, koja je bila kuma na venčanju, zasijala je u crvenoj šljokičastoju haljini otvorenih leđa, a Ognjen joj je bio pratnja. Njihov zajednički dolazak privukao je pažnju prisutnih, a glumica je na svom Instagramu podelila niz fotografija i video snimaka sa događaja. Uz fotografiju sa venčanja napisala je: "I kumovi kidaju".

insagram-mileena_radulovic

Milena Radulović

Pevačica Mira, koja je postala poznata javnosti kroz učešće na "Pesmi za Evroviziju", iznenadila je svoje fanove kadrovima sa venčanja. Romantično venčanje privuklo je veliku pažnju, a posebnu pažnju je privukao trenutak kada je Mirin suprug, Italijan, serenadom na srpskom jeziku osvojio srca svih prisutnih. Kuma je pak bila ona koja je bila zadužena da mlada izgleda besprekorno, a i da joj podvezica bude adekvatno nameštena, dok ni fotografije nisu izostale.

Dok se par zabavljao na venčanju, prijatelji i porodica Milene i Ognjena spekulišu da bi i njihova ljubavna priča uskoro mogla da se kruniše brakom. 

- Ne znamo da li je kuma uhvatila bidermajer, ali čekamo i videćemo šta budućnost nosi - rekao je jedan od prijatelja para.

insagram-mileena_radulovic

Milena Radulović i Mira Maletković

Ostaje da se vidi hoće li ljubav Milene Radulović i Ognjena Jankovića doživeti novu dimenziju u mesecima koji su pred nama, ali jedno je sigurno, njihova priča je inspiracija mnogima.

Podsećamo, Milena Radulović je javno istupila sa optužbom za se*sualno zlostavljanje od strane Miroslava Mike Aleksića, a Ognjen je u tom periodu bio njena najveća podrška, te ju je pratio na svakom suđenju. I Milena je bila uz Ognjena u teškim trenucima nakon smrti njegove bivše supruge, Bojane Janković, u aprilu ove godine. Njihova bliskost i podrška jedno drugom u teškim vremenima svedoče o snazi njihovih osećanja i posvećenosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)