Brak i veze

TRI GODINE NAJVEĆE LJUBAVI: Saška i Đorđe Đoković slave godišnjicu veze, posvetila mu je reči od kojih srce igra (FOTO)

Evo kakvu objavu mu je posvetila.

01.08.2024 14:36

TRI GODINE NAJVEĆE LJUBAVI: Saška i Đorđe Đoković slave godišnjicu veze, posvetila mu je reči od kojih srce igra (FOTO)
Srpski telegraf/Nikola Mutic

Saška Veselinov i Đorđe Đoković danas slave tri godine svoje neverovatne ljubavne priče, koju su u septembru 2022. godine krunisali brakom. Ova godišnjica za njih je posebno značajna, s obzirom na to da su pre godinu i po dana postali roditelji sina Aleksandra, koji je stigao kao kruna njihove ljubavi.

Instagram/ Saška Veselinov

Đorđe Đoković i Saška Veselinov

Povodom ovog posebnog dana, Saška je podelila zajedničku fotografiju sa suprugom i uputila mu emotivnu poruku.

- Tri godine na tvojoj strani, ljubavi moja. Pogledaj šta smo sve postigli, stvorili smo porodicu i dom pun ljubavi. Život o kome smo sanjali pre nego što smo se sreli. Zauvek, baš kao što smo obećali, napisala je ona.

O njihovom venčanju se i danas priča

Saška i Đorđe već neko vreme žive u Dubaiju, gde će i ovaj značajan dan proslaviti sa svojim sinom. Njihovo venčanje pre dve godine bilo je događaj koji je privukao veliku pažnju medija. Đorđe, najmlađi brat najtrofejnijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, oženio je svoju izabranicu Sašku Veselinov u drugoj nedelji septembra. Venčanje je održano u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, a potom je nastavljeno u Crnoj Gori, gde je svadbena ceremonija bila prava glamurozna proslava.

FOTO: Srpski telegraf

Saška i Đorđe Đoković

Posebnu pažnju javnosti privukli su članovi porodice Đoković, uključujući Đorđevu majku Dijanu i oca Srđana, kao i Novaka Đokovića sa suprugom Jelenom. Mediji su se bavili svakim detaljem njihovog ponašanja, stajlinga i slavlje, koje je bilo i glamurozno i razigrano u mladalačkom duhu novopečenih supružnika.

Jedan detalj venčanja, koji nije promakao, bio je izbor haljine Dijane Đoković. Za ovaj poseban dan, Dijana je odabrala haljinu kraljevsko plave boje. Ova boja, osim što je hit sezone, ima i duboku simboliku koja nije slučajno izabrana za ovu priliku. Dijana je u toj haljini izgledala kao prava dama, a njen izbor je bio tema mnogih komentara i pohvala.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)