Brak i veze

IMA 23 GODINE STARIJEG DEČKA: Za 21. rođendan kupio joj je pravo bogatstvo, ali ona ističe da je sama platila letovanje

Hladila se novcem, ali ne priznaje da je sa njim zbog para!

11.07.2024 21:30

IMA 23 GODINE STARIJEG DEČKA: Za 21. rođendan kupio joj je pravo bogatstvo, ali ona ističe da je sama platila letovanje
instagram-elli3liptrot

Eli Liptrot iz Velike Britanije, otkrila je na društvenim mrežama luksuzne poklone koje je dobila za svoj 21. rođendan od svog dečka Marka, koji je stariji od nje 23 godine i ima dvoje dece iz prethodnog braka. Ona je podelila video na TikToku u kojem je prikazala raskošne poklone koje je dobila tokom njihovog odmora na Tajlandu

- Ovo je moj 44-godišnji dečko Mark i sada ću vam pokazati sve što mi je kupio za moj 21. rođendan, dok smo bili na Tajlandu - istakla je ova devojka ponosno, a o tome je pisao i The Sun.

Eli je naglasila da je upravo ona ta koja je uplatila putovanje za njih dvoje, ali Mark zato nije štedio na poklonima. Njegov omiljeni poklon bio je knjiga "The Good Wife Guide" koju je opisao kao vodič za to kako biti dobra supruga. Uz to poklonio joj je i Gucci prsten, novi privezak za Nomination narukvicu sa brojem 21, skupocenu kremu za lice od Augustus Badera koja košta oko 270 evra, kao i njene omiljene kozmetičke proizvode od Charlotte Tilbury i Huda Beauty. To čak nije bilo sve, budući da je dobila i više od 530 evra u tajlandskim batima za šoping, a bilo je tu još gomila kozmetika, igračaka i slatkiša.

 

 

Fanovi su brzo reagovali na video, hvaleći Marka za njegovu velikodušnost i Eli za iskrenost.  

- Veoma si srećna.

- Mark je zaista dobar prema tebi. Srećan rođendan!

- Pokloni su zaista divni.

Iako su neki u komentarima Marka nazvali "šećernim taticom" zbog galantnosti i velike razlike u godinama, Eli je ponovo naglasila da je ona platila putovanje, što navodno dokazuje da nije u vezi samo zbog novca. Iako se i sama u jednom trenutku hladila novčanicama koje je poređala baš poput lepeze.

- Ipak više liči na tatu, nego dečka. 

- Srećan rođendan, najvažnije je da ste oboje srećni.

- Definitivno nije sa njim zbog novca, kako da ne - glasile su rekacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)