Brak i veze

JEDE SLANINU, PIJE PIVO I ŠETA U GAĆAMA PO KUĆI: Najskrivenije tajne muževa u posebnim situacijama

Uživanje bez griže savesti.

04.06.2024 17:38

JEDE SLANINU, PIJE PIVO I ŠETA U GAĆAMA PO KUĆI: Najskrivenije tajne muževa u posebnim situacijama
shutterstock.com

Porodični život sa decom je prepun izazova za oba roditelja. Nedostatak vremena za sebe je nešto na šta se najčešće žale i tata i mama. Ako ste žena sigurno ste se nekad zapitali šta vaš suprug radi kad ostane sam kod kuće. 

Ova tema je zaintrigirala i korisnike društvenih mreža. Na platformi Reddit postavljeno je upravo ovo pitanje muškarcima:" Šta radite kad ostanete sami kod kuće". 

Odgovori su iznenadili su mnoge dame koje nisu ni slutile čime se bave njihovi muževi kad one nisu kod kuće.

Šta rade muškarci?

Donosimo vam neke od najzanimljivijih odgovora.

- Ne govorim. Ne puštam muziku. Nemam uključen TV. Sedim u potpunoj tišini, čitam telefon ili šta već i ne moram da odgovaram na bilo čija pitanja, ne moram da slušam ništa. Moja žena je odvela decu iz grada na vikend sa svojom sestrom, i od petka uveče kada sam došao kući s posla do ponedeljka ujutru, kada su se vratili nisam progovorio ni reč. Još bolje od toga je što nisam morao da odgovaram na pitanja - iskren je bio jedan tata.

shutterstock.com

Mnogi su priznali da tada jedu hranu koju požele

Drugi je jedva dočekao da može da jede šta mu padne na pamet.

- Kuvam pakovanje slanine i uživam gledajući kako se krčka u svoj toj masnoći. Jedem šta poželim bez pridika kako to nije zdravo. Moja žena i ćerka su vegetarijanke, pa kad one nisu kod kuće konačno mogu da uživam u mesu bez griže savesti - otkrio je on.

Hrana je bila preokupacija i trećeg muškarca koji je čitavu nedelju bio sam kod kuće.

- Pre nekog vremena, proveo sam nedelju dana sam u kući dok su moja žena i deca bili u poseti njenoj familiji u inostranstvu. Bilo je veličanstveno. Napravio sam hranu koju sam želeo da jedem i svaki obrok je bio odličan. Izabrao sam film koji sam želeo da gledam. Niko nije kukao, svađao se ili žalio na nešto. U jednom trenutku sam zaspao u stilu morske zvezde na bračnom krevetu bez straha da ću nekoga udariti laktom i nepotrebnog buđenja tokom noći - rekao je ovaj tata.

shutterstock.com

Spavanje bez partnera ima svoje prednosti

Većina muškaraca je priznala da im nedostaju žena i deca kad odu, ali da dobro dođe kad imaju malo vremena za sebe. Jedan je duhovito priznao da je jedva dočekao da vidi ženi leđa kako bi se otarasio njenih dekorativnih dodataka.

- Ja mislim da nije ni izašla iz zgrade, a ja sam odmah zgrabio svih 5 ukrasnih jastuka sa kreveta i nagurao ih u orman gde su bili do jutra kad je trebalo da se vrati moja supruga. Ceo vikend sam jeo picu, šetao u gaćama po stanu, pio pivo i igrao igrice. Nikad lepši vikend u životu nisam imao - iskren je bio on. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)