Brak i veze

DALA JE OTKAZ I OTIŠLA U PRAŠUMU ZA NJIM: Ne govore istim jezikom, ali telima se razumeju savršeno!

Džordan je dala otkaz na poslu nakon što je upoznala svoju srodnu dušu.

04.06.2024 11:50

DALA JE OTKAZ I OTIŠLA U PRAŠUMU ZA NJIM: Ne govore istim jezikom, ali telima se razumeju savršeno!
Printscreen/Tik Tok/jordankh_

Džordan Haunšild nije sanjala da će svoju ljubav pronaći preko društvenih mreža i to na drugom kraju sveta. Mlada Australijnka iz Kvinslenda je do profila jednog "Tarzana" došla sasvim slučajno, surfujući po internetu i pregledajući istraživač na Instagramu. 

Pošto joj je zgodni Pitiuruk privukao pažnju - odlučila je da mu se javi porukom. Budući da je bila radoznala u kakvoj kulturi živi ovaj prezgodan mladić, direktno mu se obratila i uspostavila kontakt. Džordan je u svojoj priči na TikTok mreži otkrila kako je bila oduševljena sadržajem koji je mladi Amazonac objavljivao i da je želela da se bliže upozna sa tom kulturoim i njihovim načinom života. Svaki korak nosi rizik a ona je priznala da je bila odlučna da rizikuje. 

- Nikada se ne zna, možda pronađete magiju za koju niste znali da postoji. Moja se nalazila na drugom kraju sveta, u zemlji za koju nikad nisam čula i jezik koji ne govorim - otkriva ona.

Iako je mislila da će odgovor izostati, potajno mu se nadala. 

- Nisam mogla da verujem da mi neko iz amazonske džungle u toj egzotičnoj zemlji odgovori. Za mene koja živim u zapadnoj kulturi idem na plažu, živim u kući, razgovarati sa nekim u Amazoniji ko živi u kolibi bilo je tako nadrealno - priseća se ona.

Dala je otkaz na poslu kako bi ga upoznala

Pitiurkova porodica živi u pokrajini Pastaza u okrugu Pujo Amazonija Ekvador i oni turistima nude izlete kroz kojih ih upoznaju sa svojoim kulturom. Par je započeo komunikaciju i putem video poziva upoznajući se sa svojim kulturama. 

Džordan je otkrila kako je njihova priča bila uglavnom oko toga kako provode dan, šta jedu, gde izlaze, a ona bi tokom poziva nekada iskoristila priliku da mu pokaže svoj dom i sve što cvivilizacija podrazumeva.

Posle četiri meseca intenzivnog kontakta ova mlada devojka je odlučila da se zaputi ka Amazoniji i upozna svoju simpatiju. Dala je otkaz na poslu i pripremila se za put u Peru, Argentinu i Brazil. 

 

@jordankh_ Part 4️⃣: The Next Step 🏠💭: Work 💪. Save 🥵💵 🕰️. Catch 👏 That 👏 Plane 👏 #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #staytunedformore #viraltiktok #ecuador #australia #travel #traveltiktok @Pitiuruk @LATAM Airlines @Qantas @Flight Centre ♬ original sound - jordankh_

 

Iako je njen put bio dug i imala je četiri leta do Pitiuruka, ona je odlučila da bude odlučna u svojoj nameri.

- Kada sam sletela, hvatila sam veličinu situacije i krenula sam sa stavom "zašto da ne" upoznaću nekoga koga nikada nisam videla u životu. - dodaje ona.

Iako nisu govorili istim jezikom Džordan se nije osećala nikada prijatnije nego u susretu sa njim. Dve nedelje su uspeli da se sporazumeju i govorom tela a ona je za to vreme pokušala da se privikne na novi način života. Njegova porodica ju je srdačno dočekala i potrudili su se da joj boravak kod njih učine što ugodnijim. 

Susret je bio i više nego "filmski"

Uprkos tome što žive tradicionalnim životom plemena, oni pokušavaju da se integrišu kroz internet u društvo kako bi uspostavili komunikaciju sa ljudima i svojim potencijalnim mušterijama.

- Iskreno nisam imala pojma kako će sve izgledati ali je bilo filmski i čarobno. Bolje od sna - navela je ona.

Njena i "Tarzanova" priča je privukla pažnju ljudi na internetu gde ju je ona podelila - rastanak je oboma teško pao međutim, priča je privukla pažnju i Flight Centra koji je finansirao njen povratak u Ekvador kako bi videla svog dragog.

Džordan priznaje da su njih dvoje mislili kako se neće videti narednih godinu dana ali da je to bilo brže i tvrdi da će ovaj put ostati nekoliko meseci na svom putovanju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)