Brak i veze

PITALI SMO VAS DA LI BISTE OPROSTILI PREVARU U BRAKU: Jadranka je dala odgovor koji je sve zapanjio!

Čitaoci našeg portala izneli su svoje mišljenje.

14.03.2024 16:31

PITALI SMO VAS DA LI BISTE OPROSTILI PREVARU U BRAKU: Jadranka je dala odgovor koji je sve zapanjio!
Srećna Republika

Prevara u braku je vrlo škakljiva tema, a razlozi mogu biti brojni. Iako se čini da je prevara razlog za krah brakam istina je da muškarci, a posebno žene ne prelaze olako preko ove izdaje, ali nije nemoguće.

Problem nastaje kada se sa ovakvo ponašanje nastavi, jer se varalice najčešće ne zaustavljaju na jednoj avanturi već uprkos obećanjima posle izvesnog vremena nastavljaju po starom. I dok su ranije žene bile te koje su lakše praštale, danas je situacija prilično izjednačena. Nije neobično da i muškarac oprosti prevaru ali pod uslovom da niko ne zna za vanbračnu avanturu njegove supruge. 

Kako objašnjavaju psiholozi i stručnjaci za veze prevara u braku je težak uradarac, ali nije nemoguće da se prevaziđe uz iskrenost oba partnera.  
- U takvim situacijama iskren razgovor je ključan. Važno je doći do razloga zašto je do prevare došelo, da li se partner osećao zapostavljeno ili se ljubav ugasila. Neverstvo je jedan od najtežih udaraca za brak, ali moguće je to prevazići ukoliko postoji želja oba supružnika - rekla je bračna terapeutkinja. 

Shutterstock

Prevara je težak udarac na brak ali se može prevazići

 

Pitali smo naše čitaoce preko Fejsbuka da li bi oprostile prevaru u braku. 

- Ma da razveo se i super oprostio - poručio je Ivica Gancer.

- Jednom sam oprostila, a on se osilio i mislio da ću svaki put oprostiti. Kad sam ga ulovila ponovo razvela sam se - rekla je Jadranka Paroski Jakovljević koja je praktično potvrdila stav većine žene.

- Bih ako bi me prevarila sa nekim koga poznam - rekao je Stjepan Škrlin.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)