Brak i veze

SEĆATE LI SE BAKE AJRIS KOJA SE UDALA ZA 46 GODINA MLAĐEG EGIPĆANINA? Razvela se i ima novu ljubav! (FOTO)

Britanka čija je romansa punila novinske stupce opet je u centru pažnje javnosti.

16.12.2023 20:00

SEĆATE LI SE BAKE AJRIS KOJA SE UDALA ZA 46 GODINA MLAĐEG EGIPĆANINA? Razvela se i ima novu ljubav! (FOTO)
YouTube/printscreen

Kad je Ajris Džons (84) preko Fejsbuka upoznala Mohameda Ahmeda Ibrihama (38) iz Egipta, nije ni slutila da će se ubrzo zaljubiti i udati za čoveka koji bi po godinama mogao da joj bude unuk. Mladi Egipćanin s lakoćom je uspeo da je zavede i ubedi da je zaljubljen u nju, a u to su sumnjali svi izuzev vremešne Ajris koja je očigledno  želela ljubav i pažnju.

Ajris je potrošila mnogo novca na Mohameda, počev od toga da je nekoliko dana pošto su se upoznali na Fejsbuku otišla u Egipat na letovanje kako bi se videli „licem u lice“, preko plaćanja papiroloških zavrzlama kako bi se venčali. Njihov brak potrajao je četiri godine, a onda je došlo do eskalacije sukoba među supružnicima koje deli velika razlika u godinama.

(Ne)očekivano, Mohamed je želeo da mu AJris prepiše imovinu koju je ona namenila sinovima, trošio je novac koji je Ajris decenijama skupljala i nije mu padalo na pamet da joj pomogne u kućnim poslovima. Jedino polje na kom su, kako je Ajris govorila, bili kompatibilni bili su intimni odnosi. U jednom od televizijskih gostovanja Mohamed je priznao da mora da bude veoma pažljiv kad legne u krevet sa suprugom, jer je njena koža toliko tanka da puca i krvari ako je malo jače stisne u naletu strasti.

Ipak, kompatibilnost u krevetu nije bila dovoljna da Ajris zažmuri na sve ostale segmente braka sa 46 godina mlađim Egipćaninom. Odlučila je da se razvede i ratosilja se muškarca za koje su joj svi govorili da je koristi zbog novca i državljanstva.

Printscreen/facebook

Ajris je u braku sa Mohamedom provela četiri godine

 

U junu ove godine njihovom braku je došao kraj. Ipak, uprkos ovom veoma gorkom i finansijski skupom iskustvu vremešna Ajris nije izgubila veru u ljubav.  Sada je u potrazi za novim muškarcem i paralelno je „rame za plakanje“ drugoj ženi koju je Mohamed takođe doevo u zabludu, govoreći da je zaljubljen u nju.

Ajris, koja ima dvojicu sinova, Stivena (57) i Darena (56), kaže da joj je drago što se rešila Mohameda.

- Pre nekoliko nedelja kontaktirala me je jedna žena preko Fejsbuka; i ona je penzionerka, baka i još jedna Mohamedova žrtva. Iz mog doma preselio se kod nje, ali nisam bila ljubomorna kad sam to saznala. Njihova „romansa“ išla je po istom scenariju kao i moja „romansa“ sa Mohamedom. Dolazio je na sastanke sa buketima cveća, brzo ju je zaprosio, nudio joj jhe svet na dlanu... Čak se isto ponašao prema nama dvema i u spavaćoj sobi! A onda je, očekivano, usledio pad oduševljenja, dok konačno nije shvatila da Mohamed nije ništa drugo nego otimač novca. On verovatno misli da se nas dve svađamo oko njega, a zapravo nam je obema laknulo što više nije deo naših života. Ipak, ona je prilično ljuta na njega zbog svega što joj je priredio – ispričala je Ajris za britanski San.

Ona je dodala da želi da upozori druge žene da budu veoma oprezne kad je Mohamed u pitanju.

- Mislila sam da sam veoma pametna, ali sam ipak pala na njegov šarm – priznaje Ajris.

YouTube/printscreen,facebook.com

Ajris ne skriva da joj se dopadaju mlađi muškarci

 

Ipak, uprkos ovom iskustvu, ona se nada da će uskoro pronaći pravog muškarca za sebe. Volela bi, kaže, da već za Božić bude sa „gospodinom pravim“ i čini se da je već na pola puta da joj se to i desi.

- Već sam u kontaktu sa ljubaznim 76-godišnjim gospodinom. Veoma je obrazovan i zanimljiv. Interesantno je da je i on mlađi od mene – šeretski komentariše Ajris.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)