Brak i veze

FOTOGRAFIJA SA OVOG VENČANJA OBIŠLA JE SVET: Ovakvu reakciju mladoženje niko nije očekivao, mnogi se ne bi ne oženili posle ovakve poruke (FOTO)

Ovakav doček zvanica još nije viđen.

05.09.2023 20:01

FOTOGRAFIJA SA OVOG VENČANJA OBIŠLA JE SVET: Ovakvu reakciju mladoženje niko nije očekivao, mnogi se ne bi ne oženili posle ovakve poruke (FOTO)
Tiktok/Bex McMonagle ·

Venčanje je važan događaj u životima mladenaca koji sa tim datumom započinju novo poglavlje. Iako mnogi smatraju kako je to samo još jedan običan protokol i običaj koji treba ispoštovati, i te kako je važan za mladence, pa mnogi od njih mesecima provedu u pripremama i planiranju ove za njih važne proslave.

Mnogi parovi za svoje venčanje pronalaze različite načine kako bi po nečemu bili autentičniji od drugih. U moru kreativnosti i ideja novopečenih supružnika koje se rado dele po društvenim mrežama, jedna je našla svoje mesto po svojoj neobičnosti. Fotografija koju je podelio u snimku mladoženja kaže "Dobrodošli na Bekino venčanje sa Džekom". Dok je prvi deo rečenice napisan velikim slovima, njegovo ime i datum su napisani malim tekstom.

Pixabay.com

Dekoracija na venčanjima je gotovo ista kod svih mladenaca

Govoreći više o naslovu, mlada je napisala "opsednuta" i dodala: "Zar ovo nije jedan od najboljih znakova za venčanje koje ste ikada videli? Tako zabavno."

Fotografija je pokrenula diskusiju na mrežama a mnogi su se šaljivo osvrnuli na to da je mladoženjino prisustvo na svadbi bilo "slučajno i neupadljivo". 

- To je Bekin svet i mi svi živimo u njemu.

- Nadam se da je Bekin dan bio savršen. Pozovite Džeka za njegovo učešće. 

Drugi su se komentarima nadovezali na to kako je mladoženja opušteni i zabavni lik i da zna da se našali.

- Samo znaš da Džek ima najbolju ličnost.

- Ovo je urnebesno ali i ja odmah mislim da je i Džek zabavan momak. 

Me kMonagl je podelila da je Džek bio svestan znaka i smatrao ga zabavnim, prenosi Insajder.

Ona je rekla da je ovo trebalo da bude šala a da neki ljudi očigledno nemaju humora. 

 

 

- Da se Džeku to nije dopalo ili da se zbog toga ne poštuje, ne bi ga imali. Bilo je i drugih znakova, sa Bek i Džek i ovo je prvi znak koji su svi videli - kaže ona. 

Dodatni kadrovi sa svadbe uključivali su jednoslojnu svadbenu tortu i roze i belo cveće kao i dodatnu dekoraciju. Iako je bilo pozitivnih i šaljivih komentara na račun ove simpatične ideje, mnogi su komentarisali kako je potpuno bačena senka na mladoženju koji je jednako trebalo da deli pažnju i svoju važnost na taj veliki dan. 

 

 

Međutim, oni koji su optimističniji su priznali kako je ideja briljantna i da su oboje verovatno kompatibilni i slični te dele isti humor.

- Nikada se jače nsam smejala.- zaključila je jedna Tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)