Brak i veze

ŽENA JE PRED SINČIĆEM ZVALA LJUBAVNIKA KADA JE MUŽ IZAŠAO IZ KOLA: Nije ni slutila šta se dešava iza njenih leđa, posle ove scene nastao je haos! (VIDEO)

Shvatio je da mama radi nešto pogrešno i nije prepustio stvar slučaju.

30.05.2023 20:01

ŽENA JE PRED SINČIĆEM ZVALA LJUBAVNIKA KADA JE MUŽ IZAŠAO IZ KOLA: Nije ni slutila šta se dešava iza njenih leđa, posle ove scene nastao je haos! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thetrenchfamily

Iako se čini da su deca naivna i da "gledaju svoja posla", trebalo bi obratiti pažnju na njih i videti zbog čega su tako ćutljiva. Dok gledaju nešto na telefonu ili čitaju, većina je okupirana time, međutim, činjenica je da neki od mališana mogu posvetiti pažnju na sva dešavanja oko njih i da isprate situaciju.

Jedan bračni par imao je priliku i da se uveri u ove tvrdnje. Naime, dok su se vozili kolima sa sinom, muškarac je u jednom trenutku rekao kako mora da izađe jer je zaboravio novčanik kod kuće. Nakon što je napustio vozilo, njegova supruga je pozvala nekog na telefon i započela razgovor ne obraćajući pažnju na sina koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Printscreen/TikTok/thetrenchfamily

Muškarac je počeo da traži novčanik dok je žena pripremala iznenađenje za sina

- Hej dušo, kako si? Da, sada možemo razgovarati - kaže žena u snimku, dok dečak priprema tablet kako bi snimio celu priču.

- Da, on nije tu, izašao je napolje.Šta ima kod tebe? Tako mi nedostaješ. Znam. Mislim na tebe i želim da te vidim, ali znaš da je to previše. Moram da idem, on dolazi - završila je žena razgovor, nakon čega je mali isključio tablet i razočarano gledao u nju, a potom i u oca koji je tada ušao u auto.

Dečak je odlučio da sve odmah prijavi ocu, pa mu je rekao da je "mama pričala sa drugim momkom" pruživši mu dokaz. Iznenađeni tata je uzeo tablet a onda je poslušao početak "razgovora" njegove žene sa nepoznatim čovekom. Nakon što je čuo šta se dešavaloskočio je za ženom koja je pokušala da pobegne u tom trenutku i ostalo je nepoznato da li je otac bio žrtva zamke koju je žena pripremila ili su tako odglumili pred detetom.

- Pametno dete -

- Volim ovog malog dečaka -

Ovo sam ja kada se moji mama i tata svađaju -

- Sin čuva tatina leđa -

- On je lojalan, odličan posao brate - komentarisali su korisnici na Tiktoku.

Mnogi su se složili da je dečak veoma inteligentan i svestan pravih vrednosti i da je odreagovao na pravi način iako je to značilo "tužakanje" majke. Drugi su prokomentarisali da on vrlo dobro prati situaciju u okolini iako mu je pažnju u tom trenu privlačio tablet i da se roditelji mogu osloniti na njega u svakom trenutku. 

Trenč porodicu, kako se na TikToku predstavljaju prati 6,6 milina korisnika. Oni u svojim objavama na komičan način prikazuju svoj život, praveći jedni drugima razne zamke. U fokusu njihovih šala je često i ovaj dečak, odnosno njihov sin koji je izuzetno inteligentan i koji je po mnogim njihovim pratiocima prava zvezda i zbog kojeg su njihovi snimci i generalno njihov profil toliko zanimljivi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)