Brak i veze

ONA JE NA PRAGU 10. DECENIJE ŽIVOTA, ALI TO JE NIJE SPREČILO DA NAPRAVI PROFIL NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE: Ubrzo joj se život promenio iz korena! (FOTO)

Triša je vremešna dama koja je pokazala da savremena tehnologija nije rezervisana samo za mlađe gerenacije, a evo kako joj je upravo ona promenila život.

06.03.2023 19:01

ONA JE NA PRAGU 10. DECENIJE ŽIVOTA, ALI TO JE NIJE SPREČILO DA NAPRAVI PROFIL NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE: Ubrzo joj se život promenio iz korena! (FOTO)
unsplash.com

Možda se većini ljudi čini gotovo nemogućim da osobe poodmakle životne dobi koriste tehnologiju i putem nje pronalaze svog partnera, u praksi je to i te kako ostvarivo. Naime, Triša ima 85 godina i pridružila se veb-sajtu za sastanke 14 meseci nakon što je izgubila muža posle 33 godine zajedničkog života. Ipak, nada i vera je nisu napuštali da će pronaći nekog pored koga će provesti ostatak života.

U međuvremenu je preko sajta upoznala nekoliko muškaraca od kojih joj se najviše dopao profil Ijana Šoa, za koga se, verovali ili ne, ubrzo udala. Pošto je smogla snage da ga kontaktira, Triša je morala da sačeka izvesno vreme na odgovor jer je Ijan tada otputovao na sedmodnevni odmor i nije video poruku. 

Pixabay.com

Iako mnogima zvuči gotovo nemoguće postoje oni koji u trećoj dobi pronađu ljubav svog života

Kada se vratio sa putovanja u inboksu ga je sačekalo virtuelno pisamce od Triše koja je bila iznenađena zbog toga što nisu uspostavili kontakt odmah kad se ona javila.

- Pomislio sam: "Ima nešto u ovoj dami". Dogovorili smo sastanak i otad smo zajedno - otkrio je Ijan.

On je, inače, optičar po pofesiji i mlađi je od Triše tri godine. Vodio je lanac bankarskih filijala i radio je do svoje 79. godine. Pored toga, on je i kvalifikovani pilot. S druge strane, Triša je živela u Formbiju i kada se par upoznao preselila se u svoju sadašnju kuću u Sent Anesu da bi živela sa sadašnjim partnerom. Ona je bivša menadžerka u kozmetičkoj industriji i radila je jedno vreme kao privatni detetktiv. 

- Oduvek sam želela da maksimalno koristim internet, za bankarstvo, rezervaciju događaja i sve što ima da se ponudi, tako da mi je izgledalo potpuno prirodno da ga iskoristim i da upoznam nekoga - otkrila je Triša za britansku Gazetu.

Kako je rekla, bila je sama više od godinu dana nakon što je izgubila muža posle 33 godine i nije želela da vreme provodi u samoći, pa je potražila društvo na sajtovima za upoznavanje. Slična situacija je bila i sa Ijanom koji je sa svojom suprugom bio 35 godina u braku.

Njih dvoje su bili prijavljeni na različitim sajtovima za upoznavanje, ali su njihovi profili bili podeljeni i vidljivi tako da su se brzo "uparili". Upoznali su se u Trišinom golf klubu u Frombiju i "kliknuli" su. Sada su, kako kažu, zajedno mnogo srećni.

Otkako su se upoznali njih dvoje su nerazdvojni, a sedam godina kasnije odlučili su da iznajme hotel na obali za svoje venčanje. Trišu su do oltara ispratili njeni sin, unuci i praunuci, a ćerka joj je bila deveruša. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)