Brak i veze

OVO JE UREĐAJ ZA LJUBLJENJE NA DALJINU! Da li biste vi ovako razmenjivali nežnosti s partnerom, kažu da je osećaj neverovatan! (VIDEO)

Aparat ima silikonske usne, senzore pritiska i sićušne monitore, a blututom se poveže sa telefonom i pomoću aplikacije se možete ljubiti sa partnerom ili potpunim strancima.

27.02.2023 14:01

OVO JE UREĐAJ ZA LJUBLJENJE NA DALJINU! Da li biste vi ovako razmenjivali nežnosti s partnerom, kažu da je osećaj neverovatan! (VIDEO)
Taobao - Twitter

Veze na daljinu uvek sa sobom nose brojne izazove, uključujući i nedostatak fizičkog kontakta i poljubaca. Meutim, taj problem je, kako se čini, rešio kineski pronalazač Jiang Žongli, konstruktor uređaja koji omogućava parovima da se ljube na daljinu. Aparat ima silikonske usne sa senzorima pritiska i sićušnim monitorima, a imitira pravi poljubac, piše britanski San.

Ljubite se sa strancima

Kako je objasnio Žongli, na ideju da napravi uređaj došao je tokom studija kad je održavao vezu na daljinu sa svojom devojkom.

- Kontaktirali smo samo telefonom i nedostajao nam je fizički kontak, posebno poljupci. Otuda potiče inspiracija za ovaj aparat. Nakon što sam se zaposlio u Institutu za mehatroničku tehnologiju svoju ideju sam sproveo u delo - rekao je on.

Uređaj funkciiniše jednostavno. Mobilni telefon se stavi u poseban deo aparata za poljupce, potom se poveže preko blututa sa uređajem, a zatim se pomoću aplikacije uspostavlja veza među ljubavnicima. Osim razmene poljubaca sa stalnim partnerom uređaj omogućava i da se ljubite s potpunim strancima ukoliko to želiite. Da bi stvar funcionisala neophodno je da druga strana prihvati vaš zahtev za poljupce. Na taj način moći će da se ljube i oni koji su bolesni, bez bojazni od zaraze.

Šta kažu korisnici?

Uređaj je trenutno na testiranju i oni koji su ga isprobali tvrde da je osećaj neverovatan.

- Moja partnerka u početku nije verovala da je moguće da se ljubimo na taj način. Kad smo isprobali uređaj vilica joj je pala do poda. Ovo je najbolje iznenađenje koje sam joj priredio tokom naše veze na daljinu. Hvala tehnologiji! - rekao je jedan mladić koji je prihvatio da testira aparat. 

"Rimout kisis", kako se uređaj naziva, samo je poslednji u nizu aparata dizajniranih da olakšaju parovima vezu na daljinu.

- Tokom opandemije došlo je do porasta virtuelnih ljubavi na društvenim mrežama. Sve više je i samaca koji na taj način pokušavaju da pronađu partnera. Zato ne čudi što se ubrzano razvija tehnologija koja će omogućiti ljudima da imaju pravu vezu na daljinu sa gotovo svim benefitima standarne ljubavne veze - rekao je Ešton Egner, portparol kompanije Kiro koja se smatra pionirom u razvoju seks-tehnologije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)