Sex

7 MESTA GDE ŽENE JEDVA ČEKAJU DA IH POLJUBITE, A NISU USNE! Posvetite pažnju ovim delovima tela, reakcija neće izostati!

Erogene zone svake žene koje morate obasipati poljupcima. Reakcija partnerke će vas oduševiti.

29.11.2022 21:01

7 MESTA GDE ŽENE JEDVA ČEKAJU DA IH POLJUBITE, A NISU USNE! Posvetite pažnju ovim delovima tela, reakcija neće izostati!
shutterstock.com

Poljupci su najbolji način razmenjivanja nežnosti između dvoje ljudi, a žene obožavaju da se ljube, tako da im nikada neće biti dosta. Iako je klasičan poljubac u usta između muškarca i žene početni znak zbližavanja, ženama neće biti jedino on dovoljan. Vaša partnerka će očekivati da je ljubite i po drugim erogenim zonama, a Srećna Republika vam otkriva i koja su to mesta za poljupce najizazovnija lepšem polu.

1. Vrat

Žene su veoma senzualne tako da obožavaju poljupce u vrat. Posle usana vrat je logično sledeće mesto gde će usne vašeg partnera skliznuti. Ipak, eksperti koje se bave proučavanjem intime smatraju da bi žene trebalo ljubiti od kose prema ključnoj kosti.

2. Čelo

Retke su žene koje će uzbuditi poljubac u čelo. Takav poljubac je inače znak poštovanja i odanosti. To nije poljubac gde se ljube samo žene, već i majke i dece, tako da predstavlja vid najveće ljubavi koje će žene znati i te kako da cene.

3. Uši

Uši su posle vrata prve "na udaru", pa se savetuje jačem polu da ih nikako ne propuste. One mogu biti veoma osetljive zbog toga jer se u njima nalaze završeci brojnih živaca. Savet je da osim što ćete ih ljubiti po ušima, takođe im i šapućite nešto izazovno i tajno, što će ih još više uzbuditi.

Foto: Shutterstock

Žene obižavaju poljupce

4. Donji deo leđa

Ovakve nežnosti ostavite za period kada imate vremna i za ostale ljubavne igrarije. Ljubljenjem tog područja možete seksualno uzbuditi ženu za samo nekoliko sekundi.

5. Prsti

Pixabay.com

Prsti su veoma osetljivi na poljupce

 

Na završecima prstiju nalaze se brojni živci zbog čega su osetljivi na dodir. Kada tokom seksa sisate ili ližete prste, uzbuđenje se može samo povećati. Savet je da u pauzama ljubavnog zanosa ubacite i malo ljubljenja baš po prstima, a mogu da dođu u obzir i celi dlanovi.

6. Bradavice

Ljubljenje bradavica oslobađa hormon oksitocin, poznat i kao hormon ljubavi. Kod nekih žena su i bradavice povezane sa genitalijama, pa ljubljenjem možete "slati signale" njenom klitorisu. Ovo je dobro imati u vidu ukoliko planirate da zavedete ženu.

7. Klitoris

U klitorisu se nalaze završeci 8000 živaca, dok se na penisu nalaze završeci njih 4000. Više od toga i nije potrebno reći, pa je logično zašto se ovo našlo na listi mesta koje ne bi trebalo da propustite da poljubite na ženi ni po koju cenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)