Brak i veze

MOLIM VAS, NEMOJTE ZVATI POLICIJU! Mlada žena šokirala svoje pratioce razlikom u godinama koju deli s verenikom!

Ovaj par je preko noći postao među najpopularnijim na TikToku, a evo i zašto.

08.12.2022 14:50

MOLIM VAS, NEMOJTE ZVATI POLICIJU! Mlada žena šokirala svoje pratioce razlikom u godinama koju deli s verenikom!
Printscreen/tiktok/zeinabkadouh

Ljubav definitivno ne zna za godine i to se pokazalo mnogo puta jer se čini da pojedini parovi dobro funkcionišu i kada je među njima velika razlika, uprkos rasprostranjenim uverenjima i predrasudama da "tu mora da postoji nešto drugo". Kada je u pitanju kombinacija mlađe žene i starijeg muškarca, najčešće se veruje da su po sredi novac, status i moć, a ne istinska prvrženost i emocija, dok u suprotnom smeru često znaju da se čuju komentari poput onih da mladić koji je s nekom vremešnom damom u kombinaciji "zasigurno ima neke psihološke teškoće".  

U skladu sa činjenicom da je ta tema uvek interesantna, kao i takvi parovi, na TikToku je ovih dana izuzetno popularan jedan krajnje nesvakidašnji par. Devojka Zejnab, za koju se pretpostavlja da iz istočnjačkih islamskih zemalja, objavila je snimak na popularnoj društvenoj mreži tvrdeći kako je razlika između nje i njenog partnera oko 50 godina, to jest da je ona u ranim dvadesetim, a on na početku 8. decenije. Time je pokrenula salve reakcija korisnika TikToka, kojima se to nimalo nije dopalo, a pogovoto ne zbog njenog komentara uz objavu:

- Molim vas, nemojte da zovete policiju - navela je ona.

Da stvar, međutim, bude još interesantnija, devojka je otkrila kako ona i njen partner nisu od skoro zajedno, već da veza traje godinama, to jest da od onda kad je ona imala 19, a on čak 68 godina.

Malo je reći da su korisnhici TikToka ostali u čudu, pitajući se da li joj je on u stvari otac. Međutim, mnogi su pohvalili njegov izgled, tvrdeći da muškarac svakako izgleda sjajno za jednog sedamdesetogodišnjaka.

- 51 godina razlike....a ja zezam svoje roditelje zbog njihove razlike od 5 godina -

- Uhh... -

- O Bože...on izgleda tako dobro za 72 godine -

- Novac -

- Divan par -

Ljubav je slepa - 

- Tata ili suprug...želim vam svu sreću ovog sveta - glase samo neki od mnogobrojnih komentara. 

Ipak, devojka je na kraju odlučila da prekine diskusiju i napokon otkrila da njen verenik zapravo ima 23 godine i da se zove Muhamed, a da se ona malo poigrala filterima i htela da zabavi svoje pratoce.

- Vi ste neverovatno zabavni... Nisam mogla da zamislim koja je moć filtera. Pa tako, ovo je sasvim legalno, molim va nemojte zvati policiju, među nama nije razlika 50 godina - kaže Zejnab u svojoj objavi.

Iako su neki odmah potom naveli kako su primetili da je po sredi filter, drugi su se zaista uplašili i mislili da je razlika ovog para 50 godina.

- Hahaha... prešli ste nas sve! - zaključio je jedan pratilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)