Lifestyle

PRESPAVALA JE U HOTELU, A ONDA JE STIGAO RAČUN: Kada je videla šta joj je naplaćeno 500 EVRA nije mogla da dođe sebi

Džoselin Harper je Tiktokerka koja je svoje neprijatno iskustvo podelila na mrežama, a tek onda je uslediolo ono najbolje.

25.10.2024 17:50

PRESPAVALA JE U HOTELU, A ONDA JE STIGAO RAČUN: Kada je videla šta joj je naplaćeno 500 EVRA nije mogla da dođe sebi
printskrin tik tok @travelingwithjoce

Tiktokerka Džoselin Harper odsela je u jednom hotelu želeći da se odmori, pri čemu nije razmišljala ni o ceni. Naime, boravila je u Las Vegasu i već je mogla da nasluti da tako dobra usluga ima i neka svoja pravila. Bila je spremna da izdvoji oko 200 dolara po noćenju u jednom prosečnom hotelu, ali kao stavka na računu se pojavila još jedna naknada, a ona nije znala o čemu je tačno reč.

Kako je ova mlada žena otkrila na svom nalogu na TikToku, njoj je uz račun za noćenje stigla i naplata zbog, kako je navela, duvanskog dima u sobi. Najzanimljivije od svega je što ona uopšte nije pušač.

printskrin tik tok @travelingwithjoce

Ispovest devojke o hotelskoj usluzi koja joj je naplaćena

Nakon ovog neugodnog iskustva, Harper je odlučila da podeli svoju priču putem video snimka, upozoravajući pratioce da izbegavaju boravak u pomenutom hotelu iz videa. Ona je istakla da je tražila jednostavan i pristupačan hotel, ali je umesto toga dobila račun sa dodatnih 500 dolara, zbog, kako tvrdi, neosnovanog optuživanja za konzumiranje cigareta.

Na početku je račun bio 200 dolara, a skočio je na 730, uključujući i depozit od 113 dolara.

@travelingwithjoce Absolute trash experience at the @Westgate Las Vegas #scammeralert #vegas #fraud ♬ original sound - Joce Travels

Inače, hotel u kom je boravila je izričito za nepušače, a ona je sada suočena sa dodatnom naknadom zbog navodnog kršenja pravila. Da stvar bude neobičnija, Harper tvrdi da uopšte nije bila u sobi u vreme kada se, prema zaposlenima u hotelu, aktivirao detektor za dim.

Nakon što je objavila svoje iskustvo, Harper je dobila podršku i od drugih korisnika koji su takođe prijavili slične situacije putem stranice TripAdvajzor (TripAdvisor). To je dodatno učvrstilo njenu priču i ukazalo na problem sa kojim se suočilo više gostiju hotela u Las Vegasu.

Devojka se nakon incidenta obratila menadžerki hotela, na šta joj je ona rekla da je bilo dokazano da je pušila u sobi. Nakon toga Harperova se branila da u tom periodu nije ni bila u sobi, a menadžerka je odlučila da to i proveri. Ipak, devojka nije mogla da se suzdrži, pa je brzo objavila sve na društvenim mrežama, a mnogi su je podržali.

S obzirom na to da je priča postala viralna, hotel je odlučio da povuče zahtev za isplatu i dao joj je besplatan dvodevni boravak u znak izvinjenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)