Ispovesti

NISAM IMALA ODNOSE DVE GODINE: Sada radim od kuće, a za vreme pauze primenjujem sramotnu stvar - NE MOGU DA IZDRŽIM

Ispovest devojke koja godinama nije bila intimna jer je tako sama izabrala, a onda se desio preokret.

25.10.2024 13:15

NISAM IMALA ODNOSE DVE GODINE: Sada radim od kuće, a za vreme pauze primenjujem sramotnu stvar - NE MOGU DA IZDRŽIM
Shutterstock

Ispovest žene po imenu Sofi (36) privukla je veliku pažnju budući da je bez pardona otkrila kako izgleda njen svakodnevni život sada kada već dve godine nema intimne odnose, odnosno živi u celibatu. Mnogi sigurno misle da je teško raditi išta drugo kada vam se vrzma po glavi nedostatak intimnih odnosa, međutim, ona je otkrila da je mesecima imala rutinu koja joj je pomagala da ostane stabilna i da ne misli na nedostatak razmene nežnosti s partnerom. Ipak, priznala je da joj u poslednje vreme to ide malo teže.

Sofi nije imala intiman odnos dve godine - do početka svojih dvadesetih je bila u vezi, ali nakon što se rastala od poslednjeg partnera, odlučila da je da bude u celibatu

- Nikada nisam nameravala da izdržim ovoliko bez intimnih odnosa, jednostavno se desilo. Ranije sam uspevala da izdržim samo nekoliko meseci. Znam da je bolje nemati intiman odnos, nego imati aferu sa strancem za koju znam da ću zažaliti, ali sada postaje pomalo smešno i stresno - rekla je ona i priznala da retko ide na sastanke sa muškarcima.

Shutterstock

Ispovest žene koja dve godine nije imala intimne odnose

Takođe, smatra da aplikacije za upoznavanje nisu najsrećnija opcija.

- Smatram da su aplikacije za sastanke tako depresivne. Prošla sam kroz sve to: partneri koji samo nestanu, žene promiskuitetnog ponašanja, neželjene i lažne slike, negiranje... Da sam upoznala nekoga ko je zabavan i fin rado bih otišla na sastanak s njim i možda bi to na kraju dovelo do odnosa. Ali nisam sigurna da otaj neko postoji - otkrila je ona u svojoj ispovesti, prenosi Metro.

Ispričala je kako joj se u toku jedne nedelje menjalo raspoloženje, a sa njim i ponašanje.

- Nedavno sam prestala da uzimam pilule za kontracepciju, a moj se*sualni nagon je preko krova. Poslednji put sam imala odnos 2022. godine, što deluje šokantno kada to napišem. Poslednji odnos sam imala sa tipom kog sam upoznala na roštilju. Sada sam prestala sa uzimanjem pilula i čini mi se da stalno mislim o odnosima - priznala je ona i naglasila da joj protekle dve godine nisu bile jednostavne.

Kako je dodala, tražila je savet terapeuta.

- U protekle dve godine, naravno, bila sam zainteresovana za odnose, ali seansa je pomagala. Ali sada, sve o čemu mogu da razmišljam je se*s. Toliko je loše da, dok pokušavam da radim od kuće, moram da se neprestano samozadovoljavam - otkrila je ta nezadovoljna žena, ali ipak još nije odustala od celibata, piše Metro.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)