Lifestyle

VODITELJKA POGOĐENA UŽIVO U PROGRAMU! A onda se desio PREOKRET, mreže bruje zbog ovog HIT snimka, ne veruju kako se snašla (VIDEO)

Svojim neverovatnim umećem oduševila je sve one koji su pogledali ovaj video.

25.10.2024 10:20

VODITELJKA POGOĐENA UŽIVO U PROGRAMU! A onda se desio PREOKRET, mreže bruje zbog ovog HIT snimka, ne veruju kako se snašla (VIDEO)
Instagram.com/claranery

Brazilka Klara Neri je voditeljka koju obožavaju korisnici društvenih mreža, na kojima svakodnevno prikuplja na hiljade lajkova. Ima skoro 50.000 pratilaca na Instagramu, a ništa manje nije zapažena ni na svom radnom mestu. Njena uključenja uživo su uvek ispraćena, a osim što može da se pohvali elokventnošću, ona pleni fantastičnim fizičkim izgledom koji gledaoce "prikuje" za TV ekran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Nery (@claranery)

Sada, ona je postala prava senzacija na društvenim mrežama nakon što je pokazala svoje izvanredne veštine s loptom i to tokom prenosa uživo. Naime, dok je izveštavala o fudbalu na pesku, jedna lopta ju je neočekivano pogodila, a ona je s neverovatnom lakoćom upotrebila svoje rame da je vrati igračima koji su se nalazili nedaleko od nje. Ovaj neplanirani potez oduševio je gledaoce, a snimak je ubrzo postao viralan, prikupivši čak dva miliona lajkova na društvenoj mreži X, a ona ga je potom objavila i na Instagramu, gde je takođe bio među zapaženijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Nery (@claranery)

Poznato je da su Brazilci izuzetno posvećeni fudbalu, a ova situacija samo je još jedan primer koliko je ova strast deo njihovog svakodnevnog života. Fudbal na pesku takođe je izuzetno popularan u Brazilu, a Klara je svojim neplaniranim majstorskim potezom dodatno pokazala šta je ljubav prema ovom sportu.

Njen potez je dodatno doprineo popularnosti koju već ima, a pokazao je da se iza lepe "fasade" krije talentovana i snalažljiva plavuša koja krije izuzetnu sportsku veštinu. Ispod svake njene fotografije samo se nižu pozitivni komentari od kada je ovo objavljeno.

- Prelepa.

- Kako si zgodna i lepa.

- Obožavam da te gledam.

- Ti si jedna prava lutka, svaka čast - samo su neki od komentara koju njeni fanovi svakodnevno pišu ispod fotografija koje objavljuje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)