Lifestyle

POSLALE SU MUŽEVE U PRODAVNICU KAKO BI IM KUPILI ULOŠKE SA KRILCIMA: Evo sa čime su se ovi muškarci vratili, nećete moći da verujete! (VIDEO)

Društvene mreže su se usijale od komentara: "Tako su nevini i slatki kada ne razumeju šta mi zapravo mislimo!"

16.10.2024 08:30

POSLALE SU MUŽEVE U PRODAVNICU KAKO BI IM KUPILI ULOŠKE SA KRILCIMA: Evo sa čime su se ovi muškarci vratili, nećete moći da verujete! (VIDEO)
Instagram-shaikhuncle50

Mnoge žene bile su šokirane kada su poslale muževe po jednu stvar u prodavnicu, a na kraju dobile nešto sasvim drugo. Naime, nije slučajno da mnoge dame pišu spisak stvari koje je neophodno kupiti, budući da bi se, u suprotnom, pola zaboravilo. Uprkos spiskovima, čini se da većina muškaraca nikad nije čula za uloške sa krilcima. 

Danas da je gotovo nemoguće naći klasične uloške, tj. onakve kako su ranije izgledali bez krilaca, ali pošto se po svemu sudeći u američkim marketima i dalje nalaze razne vrste, mnoge žene su naglasile muževima da im uzmu one sa krilcima

Međutim, muškarci nisu shvatili da one pod krilcima misle na lepljiv deo sa strane uloška, čija je jedina svrha da se oni zalepe za veš i tako učine uložak stablinijim. Tako je osvanuo snimak na društenim mrežama na kome su žene snimale potez svojih muževa koji su pogrešno shvatili da pored uložaka kupe i krilca, ali ona pileća sa roštilja.

- Kada zamolim muža da ode u prodavnicu i kupi mi uloške sa krilcima - stoji u opisu snimka u kom se smenjuju različiti muškarci, a koji su učinili bukvalno istu grešku - umesto uložaka s krilcima, kupili su obične uloške i krilca.  

Video je samo na Instagramu dobio više od 170.000 sviđanja, a reakcije ovih muškaraca bile su urnebesne. Čak i kada su im supruge objasnile šta je trebalo da kupe, njima i dalje nije bilo najjasnije. 

- Neću se žaliti, ćutaću, poljubiću svog muškarca i pojesti svoju hranu, trud je bio uložen - 

- Ako muškarac ode da kupi uloške, bilo sa krilcima ili bez njih, on je pravi! Samo pojedi svoja krilca i uživaj uz svoje uloške - 

- Tako su nevini i slatki kada ne razumeju šta mi zapravo mislimo - 

- Iskreno, blagoslov za njihova slatka srca što donesu kući uloške i ukusna krilca. Svi su oni pravi u mom svetu. Nije njihova krivica što ih niko nije edukovao o potrebama tokom menstruacije - 

- Radila sam u prodavnici i često sam viđala muškarce kako stoje i razbijaju glavu pokušavajući da shvate koje uloške da kupe. Prišla bih im i pomogla, a na njihovom licu bi se videlo olakšanje - 

- Cenim muževe koji su doneli krilca iz restorana, a ne zamrznuta! - glasile su samo neke od mnogobrojnih reakcija žena na ovaj video-zapis. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)