Lifestyle

SMEJALI SE NA RAČUN SAOBRAĆAJKE PRINCEZE DAJANE: Isplivao redak kućni snimak, prizor slama srce na komade (VIDEO)

Na snimak iz 1997. niko nije ostao ravnodušan.

11.10.2024 20:55

SMEJALI SE NA RAČUN SAOBRAĆAJKE PRINCEZE DAJANE: Isplivao redak kućni snimak, prizor slama srce na komade (VIDEO)
PIERRE BOUSSEL / AFP / Profimedia

Na društvenim mrežama ponovo se deli snimak koji je postavio Alan Lajt, a koji prikazuje trenutak kada su on i njegovi prijatelji saznali za tragičnu smrt princeze Dajane. Ovaj video, snimljen u američkoj saveznoj državi Ajova, prikazuje iskrene reakcije prijatelja dok su se zabavljali igrajući kartu UNO, ne sluteći da će im dan biti obeležen potresnom vestima.

U snimku, Alan je objasnio kako je sve počelo.

- Probao sam novi kamkorder snimajući prijatelje dok igraju. Smejali smo se i uživali u igri, kada me mama pozvala sa šokantnom informacijom - princeza Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Prijatelji su nastavili s igrom, nesvesni ozbiljnosti situacije, sve dok vest nije postala neizbežna.

- Kada se na ekranu pojavila poruka "Dajana je mrtva", realnost nas je udarila kao tona cigli. Odjednom, smeh i šale su nestali, a svi smo pojurili do TV-a, seća se Alan.

Jedna od najupečatljivijih reakcija došla je od Alanaovog prijatelja Kena, čiji je vrisak postao prepoznatljiv deo snimka.

- Neki ljudi ga nazivaju "Vrisak Vilhelma", a to nije bila reakcija na smrt princeze, već na iznenađenje i tugu koja nas je preplavila.

Video, koji se često naziva prvim "reakcionim" videom, snimljen je 1997. godine, u vreme kada takav termin još nije postojao. Danas, više od dve decenije kasnije, Alan i njegovi prijatelji i dalje su u kontaktu i dele sećanja na taj šokantan trenutak u njihovim životima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)