Lifestyle

TIJANA ISPOD PROVIDNE HALJINE OBUKLA ŠORTS I UPUTILA SE NA SVOJU SVADBU! Hit venčanica - da li biste se usudili? (VIDEO)

Influenserka je izborom haljine pokazala smelost.

25.09.2024 18:25

TIJANA ISPOD PROVIDNE HALJINE OBUKLA ŠORTS I UPUTILA SE NA SVOJU SVADBU! Hit venčanica - da li biste se usudili? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tijana_lucic

TikTokerka Tijana Lučić zaintrigirala je korisnike društvenih mreža svojom kratkom venčanicom. Sada, mlade se najčešće odlučuju za dve haljine - jednu će nositi preko dana, a jednu kratku uveče kako bi im bilo komotnije. Postale su moderne kratke haljine koje imaju žipon. 

Tijana je pokazala kakvu je haljinu ona odabrala za uveče kada je u pitanju njena svadba.U pitanju je kratka providna haljina koja ima žipon, a ispod se vidi šorts i uska majica. Na sredini je imala cvet, isto kao oko vrata. Mnogi nisu shvatili da je ovo druga haljina zbog čega nisu imali pozitivne reči za izbor haljine, a drugi su oduševljeni. Tijani haljina stoji kao salivena, a u njoj je čak izvela i prvi ples. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Šegrt (@tijanalucic)

Iako je možda ovo neobična odluka i haljina koja definitivno nije sinonim za venčanja, Tijana je jednim videom zapravo pokazala zbog čega ovo nije loš izbor. U odnosu na klasične venčanice koje su poznate i kao "princeza", u ovoj je mnogo lakše kretati se, igrati i prilaziti gostima.

Ispod videa koji je podeljen na društvenoj mreži TikTok ljudi su želeli da daju svoj sud. Neki su je pohvalili za smelost, a drugi ipak više vole da vide tradicionalne venčanice. Inače, Tijani je ovo druga venčanica jer je za venčanje imala dugu, elegantnu belu haljinu, ali i veo.

Komentari na njen drugi izbor su se nizali.

- A gde je venčanica?

- Originalno, prelepo, a ti prezgodna.

- Nova moda.

- Prelepa venčanica i mlada.

- Originalna venčanica - bili su samo neki od komentara ispod videa koji je objavljen na TikToku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)