Lifestyle

MAMA I JA SMO IZVADILE SILIKONE IZ GRUDI POSLE 14 GODINA: Katarina pokazala sliku pre operacije - muškarci u TRANSU

Mnogi se pitaju zašto je to uradila.

25.09.2024 09:33

MAMA I JA SMO IZVADILE SILIKONE IZ GRUDI POSLE 14 GODINA: Katarina pokazala sliku pre operacije - muškarci u TRANSU
Printscreen/Instagram/catherinepaiz

Ponovo su u modi prirodne grudi, a mnoge devojke i žene koje imaju implantate se odlučuju za stari izgled. Katarina Paiz je takvu odluku donela zajedno sa majkom. One su u isto vreme odlučile da izvade implantate u grudima. Katarina ih je imala skoro 14 godina i zasigurno su prema mišljenju većine savršeno urađene, ali odlučila je da želi da povrati svoj prirodni izgled. 

Mnoge je zanimalo da li je imala višak kože, a ona je odlučila da na svom Instagram profilu stavi u naglašeni deo sve o uklanjanju implantata kako bi odgovorila na ono što zanima žene.

- Nisam imala višak kože. Volela sam svoje grudi - napisala je ona, a potom je pokazala kako su joj izgledale grudi pre uklanjanja.

Printscreen/Instagram/catherinepaiz

Katarina pokazala grudi pre uklanjanja implanta

- Ovako su izgledale moje grudi pre uklanjanja implantata. Volela sam moje grudi, za mene su bile savršene, ali ova odluka je bila više od toga. Odluka da ih izvadim posle skoro 14 godina je veća od mene i moje zamisli. I dalje učim. Bog zna najbolje - napisala je ona na fotografiji gde je pokazala kako su joj izgledale grudi dok je imala silikone.

Ona je podelila i sliku sa majkom i pokazala njihov zajednički boravak u bolnici.

- Uklanjanje implantata u grudima mame i ćerke. Posle skoro 14 godina postojanja ovih stranih predmeta u telu, konačno sam bio spremna da ih izvadim. Postavite mi pitanja ispod i pokušaću da odgovorim na što više mogu - napisala je ona.

Vađenje implantata

To je hirurški postupak kojim se vade silikonski implantati. Radi se iz različitih razloga često zdravstvenih, estetskih ili pak zbog komplikacija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)