Lifestyle

PODELILA SLIKU I OSRAMOTILA SE KAO NIKO: Dok nisu krenuli komentari, ništa nije razumela, a onda... BLAM (FOTO)

Da, oni su u pravu, zaista izgleda kao veliki...

30.08.2024 11:35

PODELILA SLIKU I OSRAMOTILA SE KAO NIKO: Dok nisu krenuli komentari, ništa nije razumela, a onda... BLAM (FOTO)
Foto: Twitter Connieiwhite

Jedan običan post na Instagramu postao je viralan nakon što je žena propustila da primeti veoma nezgodan odraz u ogledalu iza nje. Koni Vajt iz Falkirka pozirala je za fotografiju u crvenoj haljini ispred ogledala u svom stanu u subotu uveče, pre nego što je objavila snimak na društvenim mrežama. Međutim, tek kada su drugi pogledali fotografiju i ostavili poruke u komentarima, 22-godišnjakinja je shvatila da nešto nije u redu sa slikom. Ogledalo iza Koni je reflektovalo njenu potkolenicu i stopalo da izgleda kao da se nešto nalazi između njenih nogu, što je neke ljude nateralo da se dvaput zagledaju jer su pomislili da liči na polni organ.

Reakcija na neplaniranu šalu

Tvit je prikupio više od 23.000 lajkova i 1.200 retvitova, ostavljajući druge korisnike da komentarišu. Neki nisu mogli da shvate šta se zapravo reflektovalo, pa je Koni odgovorila da je to jednostavno bila njena potkolenica. Jedan je komentarisao:

- Da, sada sam primetio nakon minut gledanja. Da, oni su u pravu, zaista izgleda kao veliki...

- Koni, trebalo je da kažeš - očigledno je smešno kada primetiš penis, ali ti si prelepa devojka. Svaka čast što si ovo podelila - mnoge devojke to ne bi uradile jer bi bile previše postiđene!

A Koni je odgovorila:

- Hvala vam puno. Previše je smešno da se ne podeli.

Kada to vidiš, ne možeš više da ne primetiš - glasio je još jedan komentar.

Ova nezgoda pokazuje koliko može biti zanimljivo kako ljudi reaguju na neplanirane situacije, a Koni je definitivno pokazala kako se nositi sa neočekivanim smešnim situacijama na društvenim mrežama, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)