Lifestyle

NEMAJU ISTOG OCA, ALI SU BLIZNAKINJE: Jedna je belkinja, druga Azijatkinja, napustile majku i gaje ih DVOJICA MUŠKARACA

Oduvek su osećale da su povezane.

29.08.2024 13:00

NEMAJU ISTOG OCA, ALI SU BLIZNAKINJE: Jedna je belkinja, druga Azijatkinja, napustile majku i gaje ih DVOJICA MUŠKARACA
Printscreen/tiktok/zabibby

Internetom kruži neobična priča o Libi i Zabrini, koje, uprkos svojim izrazito različitim izgledima i pripadnosti različitim rasama, otkrivaju da su zaista bliznakinje. Libi, azijskog porekla, tamnosmeđe kose i smeđih očiju, stoji u oštrom kontrastu sa Zabrinom, koja je bele rase, s plavom kosom i plavim očima. Ova čudna situacija rezultat je retkog fenomena poznatog kao heteropaterna superfekundacija, kako prenosi San.

Retki fenomen heteropaterne superfekundacije

Heteropaterna superfekundacija, oplodnja dva različita jajeta iste majke spermatozoidima različitih očeva, izuzetno je retka kod ljudi, ali relativno česta kod životinja poput mačaka i pasa. U slučaju Libi i Zabrine, njihova majka je imala veze s dva različita muškarca oko vremena začeća, što je dovelo do oplodnje dva jajeta spermama tih različitih očeva. To je konačno rezultiralo rođenjem bliznakinja s različitim biološkim očevima, činjenicom koja je zbunila mnoge.

@zabibby Replying to @eiliya🌺💌 PART TWO! Please ignore zabrina zoning out in back 😭 #heteropaternalsuperfecundation #twin #fypage ♬ original sound - Libby&Zabrina

Očevi bliznakinja su dobili puno starateljstvo jer je njihova majka proglašena nesposobnom za roditeljstvo. Odlučili su da devojčice odgajaju kao sestre po majčinoj liniji, čuvajući istinu o njihovom biološkom srodstvu tajnom sve dok devojčice nisu napunile 11 godina. Otkriće je šokiralo Libu i Zabrinu, koje, uprkos njihovim različitim izgledima, nikada nisu dovodile u pitanje svoju blisku vezu. Sada žive s očevima, ali održavaju jak odnos jer ih njihovi očevi podstiču na to, piše Večernji.hr.

Video objavljen na Tik-toku pod korisničkim imenom @zabibby sakupio je više od 7,9 miliona pregleda, ostavljajući gledaoce zapanjenim jedinstvenom pričom bliznakinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)