Lifestyle

NIKOLINA PIŠEK IMA NAJTEŽI LUSTER U DRŽAVI! Krasi joj vilu vrednu čak 1,7 miliona evra - ovo je "BEZOBRAZLUK" (FOTO)

Pazarila ju je sa pokojnim suprugom.

16.08.2024 21:45

NIKOLINA PIŠEK IMA NAJTEŽI LUSTER U DRŽAVI! Krasi joj vilu vrednu čak 1,7 miliona evra - ovo je "BEZOBRAZLUK" (FOTO)
Instagram/nikolina_pisek

Nikolina Pišek, poznata voditeljka, nedavno je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila detalje o unutarnjem uređenju svoje luksuzne vile, čija je vrednost čak 1,7 miliona evra. Ova vila, koju je Nikolina zajedno sa suprugom Vidojem Ristovićem kupila 2022. godine, trebala je biti njihovo zajedničko utočište, međutim, nažalost, Ristovićeva iznenadna smrt promenila je njihove planove.

Nikolina je sama osmislila celo uređenje vile, a posebno se ponosi luksuznim lusterom teškim gotovo 300 kg koji krasi open space dnevni prostor, spajajući kuhinju i dnevni boravak. Iako je voditeljka pazila na svaki detalj, suočila se sa izazovima građevinskih radova i kašnjenjem, što je nažalost pomerilo useljenje.

 


Useljenje i promene planova

Nikolina je poslednjih meseci delila detalje o useljenju u vilu, ali je istakla da su se planovi za vilu promenili nakon Ristovićeve smrti. Uprkos svim izazovima, Nikolina je odlučna da nastavi dalje i prilagodi se novonastaloj situaciji, što je svakako hrabar i inspirativan potez.


Otkrivanje detalja o uređenju luksuzne vile Nikoline Pišek izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali istovremeno je podsetilo na to da se iza svake luksuzne fasade kriju i lične priče, izazovi i promene.

Da podsetimo, Vidoje Ristović je preminuo 2022. godine u 43-oj godini života, a vest o njegovoj smrti potvrdila je upravo njegova supruga sa kojom ima ćerku Unu Sofiju. On takođe ima i ćerku iz prvog braka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)