Lifestyle

POKOJNI BRAT MI JE SPASAO ŽIVOT, ZBOG NJEGA SAM IZBEGLA SAOBRAĆAJKU: Potresna ispovest sestre, ovaj detalj je - jeziv!

Čudna narandžasta svetlost joj je pomogla da bezbedno stigne kući.

11.08.2024 14:20

POKOJNI BRAT MI JE SPASAO ŽIVOT, ZBOG NJEGA SAM IZBEGLA SAOBRAĆAJKU: Potresna ispovest sestre, ovaj detalj je - jeziv!
Printscreen/Instagram/mrsamandaprowse

Amanda Prous (56) kaže da se njeno shvatanje života i smrti promenilo nakon što je iznenada preminuo njen brat Sajmon. Amanda tvrdi da nema drugačije objašnjenje, nego da ju je pokojni brat spasao pogibije u saobraćajnoj nesreći!

Amanda kaže da je realna i razumna osoba, i da nikada nije verovala u spiritualne stvari, ali priznaje da je sada promenila mišljenje.

- Kada me je suprug nazvao i rekao da je Sajmon imao infarkt, bila sam zbunjena i u konfuziji, mislila sam da je pogrešio i da je govrio o mom ocu koji je operisao srce godinu dana ranije. Sajmon je uvek bio u dobroj formi, nije pušio i imao je samo 50 godina - priča Amanda i nastavlja.    

- Kada sam čula da je Sajmon preminuo, nisam mogla da se pomerim, Muž mi je objasnio da je Hitna pomoć stigla brzo, da su čak u bolnici čekala dvojica specijalista za srce, ali uzalud, nije mu bilo spasa. U tom trenutku sve o čemu sam mogla da razmišljam je bilo da što pre moram da dođem do svoje porodice.

Međutim, u tom trenutku Amanda je bila u Devonu, 125 kilometara od Bristola gde živi njena familija. 

- Sela sam u kola i razmišljala da li uopšte mogu da vozim. Bila sam u šoku, i znala sam da će vožnja biti opasna, naročito jer je bila magla i mračno kao u rogu. Ali, morala sam da stignem do porodice. Tada sam primetila čudnu narandžastu svetlost na nebu koja se videla u desnom gornjem delu šoferšajbne. Izgledalo je kao iskra ili vatromet. Bilo je čudno, ali sam to prihvatila, i to svetlo me je smirivalo svaki put kada bih ga pogledala, i davalo mi snagu - otkriva ona.

Printscreen/Instagram/mrsamandaprowse

Amanda Prous

 

Međutim, posle sat i po vožnje, Amanda je shvatila da je jedini put koji vodi do auto-puta blokiran nakon što je automobil sleteo u provaliju. 

- Tada sam se slomila, počela sam da plačem, i preklinjala sam policajca da me pusti da prođem, što je on odbio. Potom se pojavio drugi muškarac sa kacigom, nisam sigurna da li je bio policajac ili vatrogasac, i on mi je rekao: "Uradi to za Džoša, vozi polako"... To je bilo bizarno, moj sin se zove Džoš, kako je on znao njegovo ime? Kako je mogao da zna da će me te reči smiriti. Nastavila sam putovanje i narandžasta tačka je bila sve vreme tu. Pričala sam sa Sajmonom, obećala sam mu da ću voditi računa o roditeljima i njegovoj ćerki. Kada sam došla do naše porodične kuće, svetlo je nestalo. Osećala sam da me je Sajmon doveo sigurno kući, i da sam zbog njega izbegla saobraćajnu nesreću. Ne znam kako to drugačije da objasnim - iskrena je Amanda.

Naredni dani su bili haotični, i Amanda je skoro zaboravila na svoje čudno putovanje. Međutim, kada je ispričala šta se dogodilo svom drugom bratu Polu, on ju je šokirao rečenicom da se ista stvar dogodila i njemu dok je vozio kola te noći, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)