Lifestyle

ANA IVANOVIĆ ZA ČISTU DESETKU U HALJINI OD 16 EVRA: Pokazala zategnut stomak posle 3 dece - fanovi u transu! (FOTO)

Bivša teniserka je još jednom dokazala da je kraljica stila.

10.08.2024 11:40

ANA IVANOVIĆ ZA ČISTU DESETKU U HALJINI OD 16 EVRA: Pokazala zategnut stomak posle 3 dece - fanovi u transu! (FOTO)
Printscreen/Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović važi za nekoga ko izuzetno voli modu i prati trendove, a ruku na srce, šta god obuče - savršeno joj stoji. Poslednja od njenih objava, biće prava inspiracija i možda ideja za kupovinu nekoj od nas. Bivša teniserka je na Instagramu objavila fotografiju u provokativnoj braon midi haljini koja ima veliki prorez na struku i ističe stomak. Prorez ide dijagonalno ka grudima, a savršeno ističe lepe trbušnjake i besprekornu figuru kakvu ima Ana. Ovu kombinaciju prelepa teniserka je upotpunila crnim sandalama i naočarama a kosu je vezala u konjski rep. 

Ana je uslikana u sjajnom raspoloženju a pretpostavlja se da je trenutak ovekovečio njen suprug Bastijan Švajnštajger.

Savršena okolina za koju se ona opredelila, jezero i predivan pejzaž u pozadini, upotpunili su fotografiju koja izgleda poput razglednice. Iako nije poznata lokacija u opisu fotografije stoji "Leto u raju" što znači da je Ana bila oduševljena destinacijom. Neosporna je činjenica da bivša teniserka godinama unazad iako nije aktivna profesionalno u tenisu, vodi zdrav način život i vežba, pa svoju figuru je dovela bukvalno do savršenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Budući da je ona aktivna na društvenim mrežama i često svoje pratioce počasti nekom fotografijom sa putovanja ili sa nekim lepim stajlingom i ovaj put je njena objava privukla pažnju i oduševljenje njenih fanova. 

- Tako lepa fotografija. Tako pozitivno zrači žena koja je prosto u skladu sa sobom.

- Najlepša teniserka na svetu ikada.

- Prava razglednica.

- Predivna Ana.

- Lele troje dece, a i dalje kako izgleda, kakvo čudo - bili su neki od komentara.

Pratioci su je zasipali komplimentima ističući kako se godinama nije promenila i kako je s godinama zapravo lepša i zgodnija. 

Većina je Ani i njenoj porodici poručila da se lepo provedu na putovanju a njoj da ostane ista, tako lepa spolja i iznutra što je čini posebnom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)