Lifestyle

MIRKA VASILJEVIĆ PROŠETALA AUTFIT OD 60.000 EVRA VRNJAČKOM BANJOM! Nikad zgodnija, a OVO košta 18.000 e (FOTO)

Glumica ima vredne komade na sebi.

02.08.2024 08:35

MIRKA VASILJEVIĆ PROŠETALA  AUTFIT OD 60.000 EVRA VRNJAČKOM BANJOM! Nikad zgodnija, a OVO košta 18.000 e (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Glumica Mirka Vasiljević privukla je pažnju javnosti svojom pojavom na konferenciji povodom Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. Iako je došla sama, njen skupoceni autfit je izazvao dosta pažnje.

Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević u skupom stajlingu


Mirka je nosila narandžasti komplet od tvida jednog brenda ulične mode od 80 evra, koji je iskombinovala sa "ermes birkinkom" od 18.000 evra, papučama od 710 evra i kaišem istog brenda od 675 evra. Ovaj izbor odevnih komada definitivno je privukao pažnju, a sam kontrast između pristupačne odeće i skupocenih dodataka ostavio je snažan utisak na prisutne.

Ljubav prema skupocenom nakitu
 

Mirka je takođe poznata po svojoj ljubavi prema skupocenom nakitu, a ovog puta nije bila izuzetak. Na rukama je nosila dve narukvice brenda "kartije" - klasičan model “love” od žutog zlata od 7.950 evra i model "juste un clou" od 8.650 evra. Uz njih je nosila i ogrlicu od 4.150 evra i prstenje od 3.000 evra. Sat koji je upotpunio ovaj luksuzni stajling bio je kombinacija čelika i žutog zlata brenda "roleks", čija se vrednost procenjuje na oko 15.000 evra.
 

Ukupna vrednost stajlinga
 

Kada se sve sabere, vrednost Mirkinog stajlinga iznosi neverovatnih 58.000 evra, što je izazvalo različite reakcije u javnosti. Dok su neki bili impresionirani hrabrošću i stilom koji je glumica pokazala, drugi su izrazili nevericu zbog enormne cifre koju je ona spremna da izdvoji za odevne kombinacije i nakit, piše "Kurir".

Antonio Ahel/ATAImages

Ovakve papuče nosi Mirka Vasiljević


Mirka Vasiljević je još jednom potvrdila svoj status modne ikone i privukla pažnju javnosti svojim izborom stajlinga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)