Lifestyle

PEVAČ DOŽIVEO STRUJNI UDAR NAKON ZAGRLJAJA SA FANOM I PREMINUO: Imao je samo 36 godina, najbizarnija smrt u istoriji

Svi su se potresli.

20.07.2024 10:01

PEVAČ DOŽIVEO STRUJNI UDAR NAKON ZAGRLJAJA SA FANOM I PREMINUO: Imao je samo 36 godina, najbizarnija smrt u istoriji
mediadrumimages/Instagram / Media Drum World / Profimedia

Brazilski pevač Ajres Sasaki tragično je preminuo tokom koncerta u brazilskom gradu Salinopolisu, kako prenosi magazin People. U 36. godini, Ajres je bio usred svoje izvedbe kada mu se jedan obožavalac približio i zagrlio ga. Kombinacija mokre odeće obožavaoca i blizu električnog kabla rezultirala je fatalnim električnim udarom, što je dovelo do smrti muzičara. Ovo je šokiralo javnost, a policija Salinopolisa trenutno istražuje incident. Hotel gde se koncert održao takođe je izdao saopštenje, izražavajući podršku porodici Ajresa i spremnost da sarađuju sa vlastima kako bi razumeli dešavanja.

Ko je bio Ajres Sasaki?

Ajres nije bio samo pevač već i arhitekta i urbanista. Nakon njegovog tragičnog odlaska, njegovi prijatelji su mu odali počast na Instagramu, opisujući ga kao divnu osobu koju su voleli svi. Istakli su njegovu izuzetnu ličnost, ljubaznost i profesionalizam. Iza sebe ostavlja suprugu Marianu, sa kojom je bio u braku 11 meseci. Mariana se obratila na Instagramu i tom prlikom je izrazila zahvalnost za podršku u ovom teškom trenutku, zahvaljujući svima na porukama ljubavi, utehe i molitvama. Priznala je da još nije uspela da pročita sve poruke, ali je obećala da će odgovoriti na svaku. Još jednom je istakla koliko joj je iskrena podrška važna.

mediadrumimages/Instagram / Media Drum World / Profimedia

Ajres je bio i arhitekta, ne samo pevač

Detalji oko tragične smrti Ajresa Sasakija zaista su tužni i duboko su pogodili njegovu porodicu, prijatelje i obožavaoce. Istraga oko okolnosti incidenta je u toku, a muzička zajednica žali za gubitkom višetalentovanog umetnika čiji je život prekinut na tako šokantan način, piše "Index.hr".
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)