Telo

15 PREDLOGA ZA SAVRŠEN MANIKIR OVOG PROLEĆA! Svaka moderna devojka mora da ih ima!

Ukoliko ste u dilemi kako ovog proleća stilizovati nokte i privući pažnju njihovim izgledom donosimo vam 15 kreativnih rešenja koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

29.04.2022 19:00

15 PREDLOGA ZA SAVRŠEN MANIKIR OVOG PROLEĆA! Svaka moderna devojka mora da ih ima!
shutterstock.com

Možda ste dama koja mnogo vodi računa o izgledu svojih noktiju, ali niste od oni koje previše eksperimentišu s bojama i stilovima. Ipak, možda je vreme da to promenite jer se svakodnevno trendovi menjaju i stručnjaci za manikir najavljuju nove "fazone" kada su nokti u pitanju.

Poznati umetnik za manikir Mo Kin, koji je sarađivao sa velikim imenima poput Selene Gomez, Džulije Garnier i Emilije Džons, preporučuju kombinaciju boja za one koji su odvažni i žele da promene rutinu u stilizovanju noktiju.

- Samo dve kombinacije boja mogu vam dati retro stil iz 50-ih godina ili pank motive koji su krasili 2000-te - savetuje Kin.

On, takođe, predlaže damama da kao bazu, odnosno podlogu, koriste roze nijansu, a da sa crnom eksperimentišu.

- Za početnike predlžem da krenu sa čistom ružičastom bazom i zatim da eksperimentišu sa crnim linijama. To će biti suptilan prelaz - istakao je Kin.

Francuski manikir može takođe sjajno izgledati uz pomoć te dve nijanse, a efekat ćete postići s roze bazom i noktima koji su u crnoj nijansi. Takođe, možete uraditi i obrnuti francuski manikir, da nokat bude sa crnom bazom i svetlim vrhovima. To peporučuje upravo ovaj stručnjak za one naprednije u stilizovanju noktiju, a predlaže i geometrijske oblike na podlozi.

Donosimo 15 odličnih ideja kako da svoje nokte ulepšate i budete ekstravagantni.

Ako ste ljubitelj klasike i pomalo volite romantičan elegantan stil, nokti s tačkicama biće odličan izbor za vas.

Evo sjajnog načina da pokažete kontrast tako što ćete noktima dati crni mrežasti pečat, a s druge strane nežnu roze ukrasiti cirkončićima.

Ovaj rad treba prepustiti stručnom licu jer zahteva ozbiljne veštine. Motivi roze monarha daju efekat leptira koji odlično stoji na roze podlozi. Za dame koje vole da su upadljive i da se izdvajaju, ovo je sjajna ideja da to i pokažu svima.

Uskovitlane linije su dobar izbor i nikada sa njima nećete pogrešiti, naročito kada je roze-crna kombinacija u pitanju.

Ovo je Kinov omiljeni stil noktiju i preporučuje kratke i četvrtaste nokte za njega. Jednostavno se radi kao klasičan francuski manikir, ali u ovoj kombinaciji boja.

Ukoliko ste ljubitelj cveća, a naročito volite taj dizajn, evo odličng načina da vam cvet "viri" iz noktiju tako što će biti u crnoj ili beloj boji.

Francuski manikir možete podići na viši nivo dodajući mu neke biserne ili metalne perlice. Za tu hladnu kombinaciju najidealniji su crni biserčići.

Želeli biste geometrijske oblike na svojim noktima, ali niste dovoljno vešti u iscrtavanju? Nema veze, trakice za nokte će vam odlično poslužiti za to, i ne morate se iznova vraćati da prepravljate svoj rad.

Ukoliko imate svoj omiljeni modni brend, zašto ga ne biste istakli i na noktima i probali tipografiju na noktima? Ništa zanimljivije od slova na njima.

Romantičnom izgledu noktiju možete dodati još jedan motiv - belo srce koje će ih činiti neodoljivim.

Efekat oka na noktima ćete postići ružičastom podlogom i iscrtavanjem zenice u dnu nokta gde počinje. Četkica za crtanje i alat za tačkice su ovde neophodni kako bi linije i tačke imale konzistentan oblik.

Za sve ljubitelje minimalističkog manikira, ovo je odličan izbor. Suptilna crna i bela tačkica pri dnu.

Ukoliko baš i ne volite roze boju i boja kajsije je dobra alternativa. Za sve one koji ne vole slikanje, ova kombinacija krivudavih linija će odlično stajati.

Ovaj ombre dizajn iz 90-ih godina je sjajna kombinacija korala i magneta na kojoj crna boja dolazi do izražaja. Talasaste nepravilne linije će sakriti sve nesavršenosti prilikom mešanja.

Tanke, zakrivljene linije iscrtane na ružičastm noktima predstavljaju minimalni jednostavni manikir, a da pritom ne izgledaju dosadno i neinventivno. Međutim, za precizno iscrtavanje, odnosno farbanje, neophoda je četkica.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

                                                          

 

 

Komentari (0)