Telo

SANJA MARINKOVIĆ GRMI U 50 GODINA, IZREZ NA STRUKU OTKRIO I TBRBUŠNJAKE: "Ovako izgleda zaljubljena žena - nikad bolje!" (VIDEO)

Na društvenim mrežama povela se prava debata da li voditeljki pre treba mlađi ili ipak stariji muškarac.

27.10.2024 22:15

SANJA MARINKOVIĆ GRMI U 50 GODINA, IZREZ NA STRUKU OTKRIO I TBRBUŠNJAKE: "Ovako izgleda zaljubljena žena - nikad bolje!" (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Voditeljka Sanja Marinković (50) prepoznatljivo je TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in". U poslednjoj emisiji opredelila se i za specifičan stajling. Haljina je bila veoma zanimljivog kroja. Za početak bila je u tamnosivoj boji sa srebrnim prugama, dok je gornji deo imao kroj sakoa i bio na kopčanje. 

U donjem delu su usledili i veći džepovi, pa je sako bio očigledan izbor ideje za nastanak ove kreacije. Međutim, to je bio tek početak. Deo haljine bio je "isečen", tačnije u predelu struka usledio je prorez koji je otkrivao njen zategnut stomak, na kome su bili vidni i trbušnjaci.

Takođe su u prvom planu bile Sanjine vitke bose noge na koje je ponela srebrne salonke visokih potpetica sa cirkonima, a pogled je sakrila iza naočara za sunce.

- Da li je kompliment od mlađeg muškarca efektniji od svih tretmana za podmlađivanje? Koliko nas godine ograničavaju, da li je odnos starija žena - mlađi muškarac i obrnuto i dalje tabu i da li je bolje biti u odnosu sa vršnjacima. Na ova i mnoga druga pitanja razgovaram sa gostima u emisiji "Magazin in" - dodala je voditeljka.

 

 

Malo je reći da je njena objava naišla na salvu pohvala, a na započetu temu usledila je prava debata.

- U mom životu se nekako dešavaju mlađi muškarci i muž mi je mlađji, mislim da godine nisu važne ako ima hemije -

- Tebi Sanja i odgovara jedan mlađi muskarac, ne treba ti čiča -

- Prezgodna, ne samo za svoje godine nego i za 20 godina mlađe od nje -

- Nikad lepša, ovako izgleda zaljubljena žena -

- Sanja super si, ali ne vidim te uz nekog klinca i nemoj to forsirati.

- Ženooo izgledas kao topmodel. Fenomenalo! -

Inače, Sanja je nedavno otvoreno potvrdila da i nakon razvoda od Aleksandar Uhrina sa kojim ima sina i dalje traži idealnog partnera.

- Kada je reč o toj meri ljubavi, bilo koliko da je žena ostvarena, da je uspešna, zrela i mudra, svaka od nas traži tog nekog koji će da svojim stavom i zagrljajem ulije taj osećaj bezbrižnosti, da može da je sačuva, da je tu kad njoj treba i taj možda nestvaran osećaj da su svi problemi rešeni. Ti kad pored sebe imaš takvog partnera sve oko sebe, možeš sve lakoćom da nosiš - odgovorila je ona za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)