Telo

MAJA ČAK I U OKTOBRU UBRZAVA PULS SLIKAMA U KUPAĆEM: Voditeljka pokazala svaki centimetar tela - padaju vilice (FOTO)

Nakon raskida sa poznatim momkom, ona je nikada bolje.

19.10.2024 21:45

MAJA ČAK I U OKTOBRU UBRZAVA PULS SLIKAMA U KUPAĆEM: Voditeljka pokazala svaki centimetar tela - padaju vilice (FOTO)
Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Voditeljka Maja Džama postala je poznata kada je vodila rijaliti "Ostrvo ljubavi". Sada je ubrzala puls mnogima kada je podelila novu fotografiju na društvenim mrežama. Naime, ta atraktivna brineta je objavila fotografije pored bazena gde je pozirala i upijala sunčeve zrake, a slikala se u kupaćem kostimu.

Odabrala je da se ne šminka za sliku u bikiniju, pokazujući svoju prirodnu lepotu dok se smejala pred kamerom. TV voditeljka je na fotografijama imala srebrne minđuše, a talasi su joj padali preko ramena.

instagram/mayajama

Maja Džama u kupaćem kostimu

Činilo se da je Maja bila veoma raspoložena dok je uživala u vremenu za sebe nakon naporne noći koju je imala pre dva dana u Njujorku gde je organizovana osamnaesta po redu DKMS Gala svečanost povodom borbe potiv raka krvi. Džama se tom prilikom pojavila u crnoj haljini koja je verodostojno prikazala svaki centimetar njenog tela.

Haljina je bila dekoltirana s kožnim ukrasima koji su savršeno naglašavali voditeljkin duboki dekolte. Sve je iskombinovala s visokim potpeticama, a kao i uvek je u centru pažnje bilo njeno samopouzdanje dok se kretala crvenim tepihom.

Credit: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Maja Džama na humanitarnom događaju u Njujorku 

DKMS je međunarodni neprofitni centar za doniranje koštane sržić čija je misija borba protiv raka krvi, ali i drugih bolesti.

Podsetimo, Maja Džama je raskinula s reperom Storzmijem u julu ove godine, a nedavno je komentarisala njegovu novu vezu s Viktorijom Mone, naglašavajući da je ona (Džama) bila ta koja nije želela porodicu i decu. Navodno je to i bio razlog razlaza, budući da je ona isključivo želela da se u predstojećem periodu posveti karijeri.    

S druge strane, Stormzi (31) je šokirao fanove ranije ovog meseca kada je viđen kako ljubi američku pevačicu Viktoriju na aerodromu Hitrou - tri meseca nakon rastanka od Maje. Par je, takođe, primećen kako uživa u romantičnom obroku u Londonu u petak dok su napuštali restoran Gauthier u Sohou.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)