Telo

"KOLIKO SU MORALI DA JE PLATE DA URADI OVO"?! Atraktivna glumica, koja slama muška srca, opet pomera granice, zbog reklame izgovorila BRUTALAN tekst (FOTO)

Sidni Svini ima samo 27 godina, ali je već uveliko postala planetarno poznata, a evo i zašto.

05.10.2024 11:40

"KOLIKO SU MORALI DA JE PLATE DA URADI OVO"?! Atraktivna glumica, koja slama muška srca, opet pomera granice, zbog reklame izgovorila BRUTALAN tekst (FOTO)
Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Sidni Svini ima samo 27 godina i već je jedna od popularnijih i traženijih u svetu. Izdvojila se ulogom u seriji "Euphoria" (Euforija), a osim talentom za glumu, istakla se i neverovatnim fizičkim izgledom. Atraktivna plavuša je u pomenutoj seriji često nosila oskudne kostime, a njen lik, Kesi Hauard, je zapravo bila devojka koja je učestvovala u mnogobrojnim eksplicitnim scenama za koje na sebi malte ne nije imala odeću. 

instagram/sydney_sweeney

Sidni Svini snimila reklamu u kojoj je još jednom ponosno pokazala obline

Sada, glumica je snimila jednu provokativnu reklamu. Ona je zaštitno lice jednog proizvoda, a time se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Pozirala je u kadi, potpuno prekrivena penom.

- Zdravo mali, prljavi dečaci. Da li ste zainteresovani za moje telo? Operite! Pa ne možete to imati... jer nije za dečake. To je za muškarce - rekla je ona u videu koji je objavila na mrežama.

instagram/sydney_sweeney

Osim golotinje, Sidni jepažnju ovog puta privukla i tekstom koji izgovara 

Ova reklama izazvala je pravu buru, upravo zbog onoga što je mlada glumica izgovorila i objavila.

- Ne mogu da zamislim koliko su morali da je plate da uradi ovo - 

- Upravo sam izašla napolje i kupila ga - 

- Bilo kako bilo, ja je volim! - 

- Koliko je zgodna i lepa! - 

- Kupila bih šta god da ona reklamira - 

- Ne znam za vas, meni je ovo tužno - samo su neki od komentara ispod videa koji je objaven. 

Podsetimo, Sidni se bavi glumom od 2009. Pre "Euforije" pojavila se u filmovima "Americana" (Amerikana) i "Voajers" (Putnici). Dvaput je bila nominovana za nagradu Emi, a takođe je imala i nekoliko gostujućih uloga. Ove godine imala je uloge u filmovima "Madame Web" (Madam Veb) i "Immaculate" (Bezgrešna).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)