Telo

ŽENA FUDBALERA ĐORĐEVIĆA PROŠETALA GRADOM U VEŠU: Manekenki pola tela izgorelo, a sada se skinula i kao san je

Uspela je da prevaziđe traume, a sada izgleda nikad lepše.

29.09.2024 07:41

ŽENA FUDBALERA ĐORĐEVIĆA PROŠETALA GRADOM U VEŠU: Manekenki pola tela izgorelo, a sada se skinula i kao san je
Printscreen/Instagram/callmelolitalove

Jovana Đorđević nekada Švonja je manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića. Sa njim ima troje dece, a poslednji porođaj je obavljen u Italiji. Ona često deli svoje fotografije na društevnim mrežama, a nekima je zaprepastila svoje pratioce. Njen stil varira od opuštenog do glamuroznog, te nova objava nije mogla da prođe nezapaženo.


Ovog puta, Jovana nas je počastila drugačijim izborom, odlučivši da veče provede u riskantnoj, providnoj, dugoj crnoj toaleti. Iako je haljina prikazivala donji veš, uspela je da zadrži elegantnu notu, što je dovelo do toga da efekat ove haljine "nikad ne razočara".

Ko je Jovana Đorđević?


Kao manekenka je radila za više agencija, a često je putovala. Postala je prepoznatljiva domaćoj javnosti kada je učestvovala u snimanju spota za baladu “Kako posle nas” pevača Saše Kovačevića, pre 13 godina. Takođe, jedne godine je vodila emisiju koja se prikazivala na televiziji Pink.
 


Mnogi se sećaju skandala 2010. godine kada se pisalo da je htela da se ubije skokom sa
mosta "Duga" u Novom Sadu. Manekenka je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno.

Posle dve godine novi peh

Tokom snimanja jednog spota pala je u vrelo čija je temperatura bila 90 stepeni. Tom prilikom zadobila je opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Srećom, tu je bio njen brat koji je pomogao, a naredne tri nedelje provela je u bolnici na lečenju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)