Telo

KRITIKOVALI JE DA ČESTO IZBACUJE GRUDI: Nemica se pojavila zakopčana do grla - uz šokantni šlic i bez donjeg veša (FOTO)

Zatvorila dekolte, izbacila sve ostalo!

23.09.2024 23:00

KRITIKOVALI JE DA ČESTO IZBACUJE GRUDI: Nemica se pojavila zakopčana do grla - uz šokantni šlic i bez donjeg veša (FOTO)
Credit: Agence / Bestimage / Profimedia

Nemačko-američka manekenka i televizijska voditeljka Hajdi Klum (51) iako je u šestoj deceniji života izgleda spektakularno, a to i ne krije. Posle čak četvoro dece i uz 17 godina mlađeg muža svakom godinom izgleda sve žešće. Njeni fanovi kojih broji 12,2 milona sa oduševljenjem očekuju svaku njenu objavu, ali pojedini dušebrižnici smatraju da je manekenka zašla u "ozbiljnije" godine, kada bi trebalo da produži suknju i obuzda grudi.

Izgleda da ih je Hajdi ovog puta poslušala. Naime, ona je pozirala na jednoj terasi u Parizu, gde je bila u crnoj haljini dugih rukava koja je bila skroz zatvorena u predelu grudi, što je za Hajdi retkost. Nije tajna da manekenka obožava da se sunča u toplesu kad god joj se za to ukaže prilika. Njen dubok dekolte ne zaostaje ni na crvenom tepihu ili u tv emisijama.

Hajdi je možda ovog puta bila zakopčana do grla, ali je zato donji veš izostavila da ponese. Haljina je samo na prvi pogled krajnje jednostavna, u vidu klasičnih dugih rukava, dok je malo reći da je u predelu levog boka totalno otvorena.

 

 

Upravo tu se nalazi neobična kopča koja izgleda da je planski smišljena tek kao ukrasni detalj, a ne i nešto što treba da spoji dve tkanine u predelu boka. Kako bi sve pucalo od strasti Hajdi nije ponela ni gaćice, a dubok šlic je otkrivao njene duge zgodne noge.

Celu kombinaciju zaokružila je zanimljivim drvenim i metalnim glomaznim narukvicama, dok je obula papuče veoma viskoh potpetica. Haljina je ocrtavala svaki deo njenog vitkog tela, dok je ona pozirala sa osmehom i pucala od samopouzdanjem na kome mogu da joj pozavide i duplo mlađe devojke. 

Iako je više puta istakla da ne daje "ni pet para" na hejterske komentare, Hajdi je ipak pre izvesnog vremena zabranila komentarisanje, pa su od tada njeni fanovi uskraćeni za salve pohvala koja obično dobija slavna Nemica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)