Telo

ŽELITE TELO POPUT SUPERMODELA HAJDI, BELE ILI ŽIZEL: Dva puta razmislite pre nego vidite ove REALNE FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Bet filtera i fotošopa.

12.09.2024 20:55

ŽELITE TELO POPUT SUPERMODELA HAJDI, BELE ILI ŽIZEL: Dva puta razmislite pre nego vidite ove REALNE FOTOGRAFIJE! (FOTO)
Vivara via Bestimage/Bestimage/WALTER /Bestimage/GoffPhotos.com/Goff Photos/Profimedia

Čini se da od kada je nastao Instagram, mnogi su počeli da na mnogo načina preispituju kako svoj izgled, tako i svoj život. Čini se da su svi na Instagramu lepi, srećni, glamurozni, a ono što je najbitnije deluje da su i te kako zadovoljni sobom. 

Baš u tom trenutku mnoge dame su zapale u očajanja budući da nisu imale grudi Hajdi Klum, telo Bele Hadid, obline Žizel Bundšen i još mnogo toga. Viktorijini anđeli nisu pravo merilo, ali tu su i ostale poznate i manje poznate ličnosti koje se utrkuju da okače fotografiju u novom bikiniju, naravno uz sve prednosti profesionalnih fotografa i filtera.

Ipak dešavalo se da paparaci tragaju po teško pristupačnim lokacijama gde su čuli da odsedaju poznati, kako bi ih uslikali na plaži. Upravo tako desilo se da se fotografije paparca ne slažu sa onima koje poznate ličnosti objavljuju.

Ako je za utehu Hajdi Klum nema najperfektnije telo, niti grudi na planeti. Po stomaku ima čak i strije, a grudi su joj daleko od savršenih. Supermodel Bela Hadid je "ravna kao daska" i to u predelu zadnjice, dok uz minimalnu kilažu ima i očigledan celulit. Naomi Kembel nema savršenu kožu, dok su joj i grudi omanje. O anoreksično mršavoj i "mrtvački" beloj glumici Dakoti Džonson i da ne godvorimo, dok se bi i Žizel Bundšen na plaži fanovi teško prepoznali.

 

 

- Slavne osobe na odmoru!  Ove poznate ličnosti izgledaju predivno! Ovaj post je podsetnik kako izgledaju prava i realna tela. Često vidimo samo mali deo stvarnog života na društvenim mrežama. Često su to postavljene fotografije sa pažljivo odabranim uglovima, poziranjem, osvetljenjem, a ponekad i ove fotografije podležu montaži. Ali zapamtite, potpuno je normalno da naša tela budu u opuštenom stanju! Uživajte u odmoru i zapamtite da iza svake savršene slike stoji stvarni život. Budite ljubazni prema sebi i volite svoje telo takvo kakvo jeste - stoji u opisu.

Komentari su bili složni u cilju toga da nema ničeg loše ni kod jedne poznate ličnosti, ali loše je što postavljaju fotografije gde izgledaju kao boginje, a ne stvarne osobe.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)