Telo

OTIŠLA NA 8 OPERACIJA KAKO BI PRODUŽILA NOGE ZBOG MUŽA: "Rekao je da me ne bi voleo da nisam viša, a imala sam 170 cm!"

Sada je 184 cm i srećno razvedena.

05.09.2024 18:00

OTIŠLA NA 8 OPERACIJA KAKO BI PRODUŽILA NOGE ZBOG MUŽA: "Rekao je da me ne bi voleo da nisam viša, a imala sam 170 cm!"
instagram-theresiafischer

Tereza ​​Fišer (32) zvezda nemačke rijaliti scene i influenserka sa više od 156.000 pratilaca na Instagramu, prošla je kroz niz bolnih operacija produžavanja nogu, a sve zbog muža. Njena priča šokirala je javnost, a razlozi ovih postupaka otkriveni su u emotivnom intervjuu. Situacija je tim više zapanjujuća, budući da je Tereza pre početka produžavanja nogu bila visoka 170 cm.

Sve je počelo 2016. godine, kada je odlučila da produži noge nakon što joj je, sada već bivši muž Tomas Berend, postavio ultimatum. 

- Rekao mi je da me neće voleti ako ne porastem. "Ali ako ovo uradiš za mene, uvek ću te voleti i nositi u naručju" - priseća se Tereza, a o tome je pisao i The Sun.

 

 

Prva operacija, kojom je ugradila teleskopske šipke u noge, bila je samo početak. Tokom narednih nekoliko godina prošla je kroz čak osam operacija. Druga operacija, koja je usledila 2022. godine, podrazumevala je presecanje butne kosti i potkolenice, nakon čega su postavljene nove šipke, koje su lekari postepeno produžavali, omogućavajući joj da dostigne visinu od čak 184 centimetra. 

- Drago mi je što sam ovo ostavila iza sebe. Sada mogu normalno da hodam i konačno se osećam slobodno. Pokazala sam bivšem srednji prst, jer više nema ono što je oduvek želeo - visoku manekenku pored sebe - rekla je Tereza ​​nakon završetka lečenja u Univerzitetskoj bolnici u Frajburgu. 

 

 

Ova žena se uprkos traumatičnom iskustvu danas oseća jačom nego ikada. Najveću podršku joj trenutno pruža novi partner Štefan Klajzer, sa kojim planira porodicu. 

- Ljubav je podrška, tolerancija i obogaćivanje, a ne smanjenje i potčinjavanje kao ranije - istakla je ona.

Tereza ​​je privukla pažnju na gala manifestaciji "BILD Red Night" u Hamburgu, gde je ponosno pokazala svoje izdužene noge. Na pitanje o novootkrivenim prednostima visine, manekenka je kroz smeh priznala.

- Sada sam mnogo fleksibilnija i nežnija, čak i u krevetu - duhovito je objasnila ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)