Telo

ZNATE LI UOPŠTE KOLIKO GODINA IMA SANJA MARINKOVIĆ? Sako joj jedva prekrio gole grudi, donji veš ceo u šljokicama (FOTO)

Voditeljka nikad vrelija!

29.08.2024 19:55

ZNATE LI UOPŠTE KOLIKO GODINA IMA SANJA MARINKOVIĆ? Sako joj jedva prekrio gole grudi, donji veš ceo u šljokicama (FOTO)
Printscreen/Instagram/sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković (50) ponovo je privukla pažnju javnosti svojom najnovijom objavom na Instagramu. Na fotografiji koja je izazvala brojne komentare i reakcije, Sanja je pozirala bez brushaltera, a na golo telo imala je smao crni sako i donji veš prekriven šljokicama, dok je oko vrata nosila bisere. U prvom planu bile se njene grudi, ali i telo kao izvajano, pa nije retkost da se mnogi začude kada čuju njene godine, budući da joj mnogi daju bar dve decenije manje.

Ovaj odvažni izgled voditeljke je brzo postao glavna tema među njenim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama. U opisu fotografije, Sanja je napisala jednostavno: "Volim svoj posao".

Instagram-printscreen-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Ovo nije prvi put da se Sanja opredelila za sako na golo telo. Nedavno je objavila fotografiju u sedefastom kompletu u vidu pantalona i sakoa, a objava je naišla na salvu pohvala. 

Ovaj put njeni pratioci kojih samo na Instagramu broji 205.000 su ostali uskraćeni za komentarisanje, budući da je fotografija podeljena u vidu priče na Instagramu. Iako je ovaj put voditeljka još provakativnija, moglo bi se reći da njena pojava svima uliva dašak autoriteta.

Podsećamo da Sanja emisiju "Magazin in" vodi i uređuje više od dve decenije, a uspeh je postigla isključivo probarnim gostima, dok imidž nikada nije gradila na skandalima.

 

 

Inače, Sanja je nedavno otvoreno potvrdila da i nakon razvoda i dalje traži idealnog partnera.

- Kada je reč o toj meri ljubavi, bilo koliko da je žena ostvarena, da je uspešna, zrela i mudra, svaka od nas traži tog nekog koji će da svojim stavom i zagrljajem ulije taj osećaj bezbrižnosti, da može da je sačuva, da je tu kad njoj treba i taj možda nestvaran osećaj da su svi problemi rešeni. Ti kad pored sebe imaš takvog partnera sve oko sebe možeš sa lakoćom da nosiš - odgovorila je nedavno Sanja za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)