Telo

JOVANA JOKSIMOVIĆ SE SKINULA U KROP TOP, A TRBUŠNJACI KAO ČELIK: Zagrlila Rozgu, ovako izgledaju dve vatre (FOTO/VIDEO)

Voditeljka izgleda perfektno, a rodila je troje dece.

22.08.2024 16:30

JOVANA JOKSIMOVIĆ SE SKINULA U KROP TOP, A TRBUŠNJACI KAO ČELIK: Zagrlila Rozgu, ovako izgledaju dve vatre (FOTO/VIDEO)
Foto: Instagram/jovanajoksimovic

Srpska voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših na našim prostorima. Inače, ona je i majka troje dece. Bliznakinje i dečaka  ima sa suprugom i pevačem Željkom Joksimovićem. U Splitu se nedavno odigrao spektakularan događaj koji je okupio dve važne  javne ličnosti, osim Željka i Jovane tu je bila i osoba  čije ime je sinonim za prirodnu lepotu i eleganciju -  Jelena Rozga. Ove dve dive su uživale u toplom i vedrom Splitu, na koncertu muzičkog slavnog Željka Joksimovića.

Jovana je za tu priliku ponela šljokičavi komplet u smaragdno zelenoj boji koji se savršeno se uklopio uz boju njene kose, ističući njenu prirodnu lepotu. Krop-top bluza je istakla njenu vitku figuru, dodajući dozu sofisticiranosti njenom izgledu.

Foto: Instagram/jovanajoksimovic

Jovana Joksimović u kompletu

Jelena Rozga je izabrala belu, svedenu svilenkastu haljinu, koja je istakla njen prepoznatljivi modni izbor. Njen jednostavan, a istovremeno elegantan izbor, pokazao je da manje ponekad zaista može biti više. Njihovo prijateljstvo je bilo očigledno, dok su uživale u večeri i u Željkovom izvanrednom nastupu.

Inače, Jovana se trudi da i pored svih obaveza koje ima pazi na ishranu, ali ipak jednom prilikom je otkrila šta joj je porok. U pitanju je sladoled, a kako je sad leto kada se ta polastica najviše jede, ne sumnjamo da joj teško odoleva.

Foto: Instagram/jovanajoksimovic/

Jelena Rozga i Jovana zajedno na koncertu

Najviše se trudi da ga ne jede uveče.

- Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji na "K1 televiziji" u emisiji kod Goce Tržan. 

Ako je suditi prema novim fotografijama, Jovana i te kako pazi na ishranu jer nikada bolje nije izgledala.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)