Telo

MILICA PAVLOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGARICA POKAZALA ZMIJSKO TELO: Kupila najmanji kupaći, iz donjeg dela sve će ispasti

Nikome ne stoji dobro kao njoj.

10.08.2024 21:25

MILICA PAVLOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGARICA POKAZALA ZMIJSKO TELO: Kupila najmanji kupaći, iz donjeg dela sve će ispasti
Instagram / senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović objavila je novu fotografiju na društevnim mrežama i oduševila mnogobrojne pratioce. Ona je vidno smršala, ali se nije opustila. Njeno telo očigledno je rezultat i mukotrpnog vežbanja u teretani jer pevačica ima isklesane trbušnjake kao nikada do sada. Na sebi je imala kupaći kostim boje kože, a minijaturan donji deo stoji joj savršeno.

Milica koristi maksimalno lepo vreme za odmor, te je ovoga puta pozirala dok se odmarala sa dve drugarice. Od njih tri ne zna se koja je zgodnija. Nijedna nije skidala osmeh sa lica te je očigledno da se prijateljice lepo provode na odmoru. Milica deluje sveže i odmorno, a za to je verovatno zaslužna lepa destinacija na kojoj boravi.

Ispod njene fotografije nizali su se mnogobrojni komentari, a retko ko je ostao ravnodušan na njene nove fotografije.

- Toliko slatka!

- Vau!

- Lavica! - pisali su joj oduševljeni fanovi uz mnogobrojne komentare srca i drugih emotikona kojima su izrazili oduševljenje njenom vitkom linijom.


Da podsetimo, ona je smršala kada je na osnovu saveta lekara počela je da praktikuje japansku banana dijetu, a kako kaže to je kod nje bilo uspešno.

 

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je Milica za domaće medije jednom prilikom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)