Telo

PROŠETALA JE ULICOM SAMO U BIKINIJU: Ima dobar razlog za to, a muškarcima su popadale vilice! (FOTO)

Njeni fanovi su burno reagovali.

24.07.2024 23:30

PROŠETALA JE ULICOM SAMO U BIKINIJU: Ima dobar razlog za to, a muškarcima su popadale vilice! (FOTO)
FIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Među pripadnicama javnog džet-seta svakodnevno se viđaju različite odevne kombinacije, koje bi mnogi poneli jedino u svoja četiri zida ili na plaži. Upravo tako je manekenka Džesenija Eskamila prošetala, ali ne obližnjom kalifornijskom plažom, već ulicama grada i to samo u bikiniju. 

Ona je viđena kako šeta u crnom bikiniju koji je u gornjem delu tela bio u vidu klasičnih trouglića koji su jedva prikrivali grudi, dok je na zaprepašćenje obližnjih prolaznima dole imala maleni bikini koji je bio u vidu tangi. 

Manekenka je obukla i crnu sportsku jaknicu, dok je obula i duboke crne patike. Kompletan stajling zaokružila je naočarima za sunce, dok joj je duga crna kosa padala duž leđa, a sa sobom je nosila i vodu. U pozadini fotografija se vidi gomila prolaznika koji su istog trena izvadili mobilne telefone u pokušaju da uslikaju Džeseniju, ili makar njenu pozadinu.

 

 

Eskamila je zapravo promovisala, a ujedno i pozirala za novi brend kupaćih kostima. Budući da je poznata po lepoti i zavodljivom telu, bila je savršen izbor za kampanju. Nju na Instagramu prati oko 8.000 ljudi, a svi do jednog imaju samo reči hvale za njen egzotičan izgled.

Snimci i fotografije su ubrzo postali veoma gledani na njenom Instagram profilu, gde su se komentari smenjivali.

 - Ova manekenka je remek-delo.

- Ovo snimanje na ovu vrućinu je opasno za srce.

- Temperatura je upravo došla do usijanja!

- Najzgodija.

- Nema joj ravne.

- Izgleda perfektno na snimanju.

- Svi će želeti sada taj kupaćI!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)