Telo

PA ON JE KAO DORIJAN GREJ: Prošetao ulicama polugo, a svi se zapitali stari li uopšte ovaj glumac! (FOTO)

Mnogi se pitaju kako mu polazi za rukom da izgleda tako dobro u šestoj deceniji.

14.07.2024 19:35

PA ON JE KAO DORIJAN GREJ: Prošetao ulicama polugo, a svi se zapitali stari li uopšte ovaj glumac! (FOTO)
Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Glumac i muzičar Džared Leto ima 52 godine, ali izgleda kao da već dve decenije uopšte ne stari. Mnogi se pitaju kako mu to polazi za rukom. Tajna njegove mladolikosti i vitalnosti može se samo nagađati, ali jedno je sigurno - on svojim izgledom i stilom života ne prestaje da fascinira.

Polugo šetao ulicama

Nedavno je izašao u šetnju gradom, ostavivši košulju kod kuće. Obukao je pastelnoroze šorts i plave japanke, a izgled je upotpunio naočarima za sunce i velikim slamnatim šeširom. Ispod šešira je virila pastlenoroze ešarpa obavijena oko glave, koja je visila sa strane.

 

 

Komentari su usledili munjevitim brzinom, a mnogi su ga poredili sa čuvenim klasikom "Slika Dorijana Greja", koji je poznat po tome što portret čini svog vlasnika mladim tokom celog života. 

- Imam dve reči za njega: Dorijan Grej.

- Ja sam pomislio da je Skot Disik.

- Vau, Džared i dalje izgleda TOLIKO dobro!

- Koje telo, bravo!

- Izvini, ali ovo je OK izgled samo za plažu, ne može ovako šetati po gradu, ženama može da pozli kada vide to telo!

Džared trenutno uživa na odmoru u južnoj Francuskoj, gde je nedavno viđen u društvu Sofije Butele (42). 

 

 

Primetno je da glumac ne samo što se u liku maltene uopšte nije promenio još iz perioda kada je glumio srednjoškolca u seriji "My So-Called Life" (Moj takozvani život) koja se emitovala 1994. i 1995. godine. Čak tri decenije kasnije njegovo lice telo izgleda gotovo identično, ako ne i bolje nego pre 30 godina.

Šokantan staljing na modnom događaju

Džared izgleda da i početkom šeste decenije voli da se pojavljuje poluobnažen u javnosti. Prošlog meseca je prisustvovao kultnom modnom događaju Vogue World: Paris u potpuno providnoj košulji ispod koje su se kompletno videle crne bokserice. Stajling je upotpuno upadljivom ogrlicom u vidu krsta sa mačevima preko, kao i dubokim čizmama čija je unutrašnjost bila crvena. Crvene boje bile su i polurukavice koje je poneo kao i šminka na kojoj je dominirala crvena senka za oči. Autfit je upotpunio dugim crnim mantilom, pa je delovao pomalo koa Fantom iz opere.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)