Telo

MAJA BEROVIĆ NAVUKLA MREŽICU: Crveno je njena boja, ovo je dokaz da nikome uska haljina ne stoji kao njoj (FOTO)

Pevačica nikada provokativnija

09.07.2024 22:30

MAJA BEROVIĆ NAVUKLA MREŽICU: Crveno je njena boja, ovo je dokaz da nikome uska haljina ne stoji kao njoj (FOTO)
Instagram/mayaberovicofficial

Pevačica Maja Berović aktivno nastupa tokom leta. Nedavno je krstila sina Lava, a taj događaj je bio medijski ispraćen. Pevačica je sada znatno aktivnija iako se porodila, nastupa i redovno daje intervjue, a ne možemo, a da ne primetimo da izgleda sve bolje. 

Mnogi tvrde da se pevačica znatno promenila na bolje, te da je sada vitkija, dok joj je energija ista. Peva i pleše, a publika je uvek zadovoljna. Ne libi se i da pokaže malo više te na društvenim mrežama često iskoči neka njena provokativna fotografija.

Ovoga puta Maja je pozirala u crvenoj haljini i kratko je poručila:

- Crveno na radost.

Iako je napolju toplo, pevačica je obukla mrežaste čarape, dok je na nogama nosila štikle. Očigledno ovo je bio njen rođendanski stajling jer su joj upravo nakon ove objave mnogi fanovi uputili javno čestitke. Maja stari kao vino!

- Predivna si.

- Srećan rođendan kraljice.

- Kako si divna.

- Prelepa si, volim te puno!

- Kraljica bez mane - poručivali su joj ispod fotografije koja je objavljena na društvenim mrežama. Nakon fotografije, usledio je i video.

Jednom prilikom otkrila je kako je uspela da vrati liniju nakon porođaja.

 - Kada sam nastupala do pet ujutru, pre odlaska u krevet organizam mi je tražio da nešto pojedem, jer se posle koncerta osećam kao da sam odradila jak trening. A to nikako nije zdravo! Tako se poremeti metabolizam i ružno izgledate. Sigurna sam da tu grešku više neću ponavljati - kaže pevačica za "Hit".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)