Telo

GORI TLO POD NOGAMA ZBOG JOVANE JEREMIĆ: Dečko ispravio sve njene greške, zbog njega izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Voditeljka fotkom iz vile pomutila razum.

25.06.2024 20:30

GORI TLO POD NOGAMA ZBOG JOVANE JEREMIĆ: Dečko ispravio sve njene greške, zbog njega izgleda bolje nego ikad (FOTO)
ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka ružičaste televizije Jovana Jeremić već dugo ističe da vodi zdrav život i da pažljivo brine o svom fizičkom izgledu. Svakodnevno trenira i postigla je uz pomoć svog partnera Dragana zavidnu formu. Istakla je više puta da je ključ njenog vitkog izgleda teretana, ali i briga o kilaži. Ona se svako jutro meri kako bi videla da li postoje promene u kilaži. Jedino tako, onda je sigurna da se nije ugojila. Ona jede zdrave namirnice, pripremljene tako da mogu da zadovolje njenu glad, a opet moraju biti kvalitetne.

Novom fotografijom u crnom kupaćem kostimu, voditeljka je pokazala da se trud isplatio. Zlatna kopča oko struka dodatno je naglasila njenu vitku liniju, a crni kupaći joj je stajao kao saliven.

Inače, otkrila je kako joj je Dragan pomogao i naučio pravilima u ishrani.

- Uživamo, gledamo televiziju, ja treniram. Dragan se sunča sa mnom, to je naš ritual. Kad završim emisiju, ja spavam na levoj, a on na desnoj ležaljki i mazi me. Mi dosta vremena provodimo zajedno, mene više nema u gradu. Prošla sam sve i svašta, sad mi je potreban mir koji imam sa njim - rekla je voditeljka, a onda otkrila da li joj Dragan priča da je najlepša i najzgodnija:

- On dosta radi na mom fizičkom izgledu, ja nemam ni gram celulita i sala, Dragan je tu dosta doprineo, da budem najbolja verzija sebe. Uticao je na mene da vodim računa još više, da budem spartanac kakav jesam. Ispravio je neke moje greške koje sam imala u ishrani. On voli da ja budem zgodna i insistira na tome. Ljubav menja čoveka na bolje.

Da li Jovana Jeremić izgleda bolje nego ikad?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)