Telo

NOSIM KRATKE ŠORTSIĆE U TERETANI, ALI NE TRAŽIM PAŽNJU: Zbog izjave je razapinju na mrežama, svi poručuju isto!

Diana O Donel voli lepo da izgleda i u teretani, ali mnogi misle da preteruje.

22.06.2024 18:53

NOSIM KRATKE ŠORTSIĆE U TERETANI, ALI NE TRAŽIM PAŽNJU: Zbog izjave je razapinju na mrežama, svi poručuju isto!
tiktok/printscreen/deannaodfit

Boravak u teretani podrazumeva nošenje adekvatne sportske opreme koja bi trebalo da svakome od nas olakša trening. Mnoge dame, po mišljenju muškaraca previše pažnje daju svom izgledu i nose provokativnu odeću kako bi privlačile pažnju. Na meti kritika ljudi sa društvenih mreža našla se i Diana koja je poput drugih devojaka imala sličan stajling za vežbanje. 

U snimku koji je podelila sa ljudima na TikToku dok vežba i stoji pored šipke kako bi izvela čučnjeve i to u vrlo provokativnoj odeći, Diana je napisala: Devojke koje se ovako oblače u teretani samo žele mušku pažnju. Snimak je privukao veliku pažnju ljudi  ali je ona odmah i uzvratila odgovor na to pitanje zbog čega se tako oblači:"Ili jednostavno da izgledamo zgodno za sebe". 

Iako je u odeljku za komentare bilo različitih mišljenja većina dama je objasnila da je to tačno i da mnoge od njih zapravo žele da vide kako izgledaju dok vežbaju i imaju li napredak u treninzima. 

- To je način da posmatramo sebe kakve smo.

- Iskreno, više volim komplimente od drugih žena nego od muškaraca kada sam u teretani.

- To radimo zbog samopouzdanja a samim tim imamo i bolji trening

Bez obzira što je većina devojaka podržala Dianu u njenom stavu, pravdajući to načinom da svako zavoli sebe a pre svega svoje telo, drugi nisu bili tog mišljenja. Mnogi su joj poručili da time pokušava da privuče pažnju muškaraca i da je nesigurna. 

- Pažnja i potvrda.

- Ako ga ne nosiš u kući gde te niko ne vidi, onda ga ne nosiš za sebe.

Diana je u međuvremenu isključila komentare na objavu ali svakodnevne pohvale pa i po neku kritiku dobija ispod svojih drugih objava. Ova atraktivna plavuša je veliki ljubitelj fitnesa i treninga i nju na TikToku prati preko 177.000 ljudi. U snimcima se može videti da je ona posvećeni vežbač i da dugo vreme radi na sebi što se može videti po njenoj dobro izvajanoj figuri.

Budući da kreira sadržaj za ovu mrežu Diana se svakodnevno trudi da izgleda što atraktivnije i u drugoj odeći, međutim ne propušta priliku da prezentuje svoj provokativni izgled kad god je to moguće, barem joj tako poručuju muškarci.

Bez obzira na sve, ova atraktivna bilderka daje savete kako povećati gluteus uz pomoć vežbi, raditi na gornjem delu tela i ramenima i kako uz posvećenost i disciplinu možete doći do savršene figure, koju ona pokazuje u najlepšim sportskim kompletima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)