Telo

SARA IMA 4 DECE I ŠETA PISTOM: Ne stidi se svog tela, sve je pokazala bez ulepšavanja (VIDEO)

Ona je plus sajz model i imala je jasnu poruku za sve žene.

15.06.2024 17:05

SARA IMA 4 DECE I ŠETA PISTOM: Ne stidi se svog tela, sve je pokazala bez ulepšavanja (VIDEO)
Instagram-printscreen-thebirdspapaya

Savremeno društvo propagira ideju mršavosti i manekenske građe sa jedne strane, čija je glavna predstavnica nekadašnja Spajsica Viktorija Bekam. Naime, Viktorija je svojevremeno izjavila da “nikada neće biti dovoljno mršava”, aludirajući da je mršavi izgled jedini izgled koji je prihvatljiv i lep. S druge strane starleta Kim Kardašijan je modofikacijom tela uvela nove standarde da se glorifikuje ogromna zadnjica, preuzan struk i velike grudi.

Instagram je pun “insta” devojaka koje izgledaju kao da se svakodnevno ludo provode, dok su većinu vremena u minijaturnim bikinijima pokazujući svoja, takođe, minijaturna tela. Sara Nikol Lendri je plus sajz model, koja je upravo iz tog razloga prošetala modnom pistom u nekim od atraktivnih jednodelnih i dvodelnih kupaćih kostima.

Sara ima 39 godina, četvoro dece, srećno je udata i nije pokušavala da se izgladnjuje, operiše ili uteže u korsete i prekriva telo kako se ono ne bi videlo. Njeno telo je onakvo kakvo je kod većine žena njenih godina koje imaju decu. Da, grudi su nešto spuštenije zbog dojenja, stomak nešto izraženiji zbog čak četiri trudnoće, a tu su i strije kao posledica oscilacija u kilaži. I pored svega zanosna Sara je hrabro prošetala pistom zračeći velikom dozom samopouzdanja.

- Ovo će uznemiriti neke ljude. Ljudi koji bi radije da ih prikrijemo, neka se sami sakriju. To će inspirisati druge da se skinu i odu da žive svoje najbolje živote. Šta mislite o kome ćemo se brinuti? Jer dušo, mi smo na pisti! Imam 39 godina, majka sam četvoro dece. Život se ne završava nakon tvojih 20-ih, ni posle dece, ne završava se kada se vaše telo promeni. Život prestaje kada se život završi. Zato se pobrinite da napravite neke "prokleto dobre" priče i uspomene za sebe dok još imate priliku - poručila je ona u opisu videa.

Snimak je samo na Instagramu dobio 880.000 sviđanja u rekordnom roku, dok su se rekacije ređale.

- Normalizujmo tela svih veličina!

- Mislim da ste veoma lepi i izgledate onako kako žena i treba da izgleda.

- Imam 47 godina, čak osmoro dece i ovog leta ću prvi put posle mnogo decenija obući bikini na plaži, zahvaljujući tebi dušo!

- Ovde ima veoma mnogo negativnih komentara, a upravo zbog toga ovakvih objava treba da bude što više!

- Čekajte, vi hoćete da me ubedite da ova žena ne izgleda božanstveno?

- Konačno pravo telo!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)