Telo

GLUMAC NAPUNIO 40 GODINA, PA SE SKROZ SKINUO: Smršao 30 kg, nabacio trbušnjake, ni rođena majka ga ne bi prepoznala!

Izbacio samo jednu stvar iz svakodnevnog života!

07.06.2024 17:40

GLUMAC NAPUNIO 40 GODINA, PA SE SKROZ SKINUO: Smršao 30 kg, nabacio trbušnjake, ni rođena majka ga ne bi prepoznala!
Instagram-printscreen-andrijakuzmanovic

Glumac Andrija Kuzmanović je nedavno napunio 40 godina, a ulazak u petu deceniju doneo je i neke nove životne odluke. Andrija je prepoznatljiv javnosti po ulozi menadžera Drde u filmu "Toma", kao i po filmovima "Montevideo, Bog te video!", "Montevideo, vidimo se", seriji "Jutro će promeniti sve" i brojnim predstavama od kojih se ističe "Hotel 88". Međutim, zbog dve nove uloge koje priprema morao je da smrša.

 - Čekam dve uloge koje ne trpe više onu kilažu i ne trpe onaj moj stari stil života, tako da ove godine ulazim u "srednjake" od 40 godina. Nemam više šta da pokažem onom kilažom - objasnio je on za medije.

Povodom ulaska u četrdesete na priči na svom Instagram nalogu podelio je fotografiju koja je izazvala veliko interesiovanje kod njegovih pratioca.

- 40 je novih 20 - napisao je glumac, dok je simbolično odabrao numeru 2Pac "All eyez on me" ("Sve oči su usmerene u mene")

Instagram-printscreen-andrijakuzmanovic

Andrija Kuzmanović smršao skoro 30 kg

Andrija ima kraću kosu, a ne samo da je smršao, već ima i vidne trbušnjake, pa izgleda da naporan rad u teretani nije izostao. Glumac je početkom godine privukao pažnju svojom transformacijom, a gostujući na TV Prva otkrio je da je izgubio skoro 30 kilograma.

- Skinuo sam između 28 i 30 kilograma. Sada lakše idem kroz život. Lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se ugojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti. Postao sam i otac jednom Ignjatu, to je zaista lepa stvar, verujem da je i on doneo neke promene u moj život, što se tiče psihofizičkih promena - objasnio je glumac.

 

 

Kuzmanović je priznao da nije bio ni na kakvoj strogoj dijeti, već je samo delimično redukovao ishranu.

- Nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan, da uveče radim i posle toga idem u bife. Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu - istakao je ona u emisiji "Ekskluziv Night".

Podsećamo,  glumac se prošle godine ostvario u ulozi roditelja. Naime, on je avgusta prošle godine dobio sina Ignjata sa bliskom prijateljicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)