Telo

UŽIVALA JE U SUNČANJU U MINIJATURNOM BIKINIJU: Zbog bujnih oblina mnogi je napali, čak su pominjali i njenu majku! (FOTO+VIDEO)

Jednom rečenicom svima je zapušila usta

20.02.2024 11:30

UŽIVALA JE U SUNČANJU U MINIJATURNOM BIKINIJU: Zbog bujnih oblina mnogi je napali, čak su pominjali i njenu majku! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-spencer.barbosa

Spenser je tiktokerka bujnih oblina koja je ponosna na svoje telo, bez obzira na to što ima višak kilograma. Uprvo zbog toga ova influenserka nedavno se našla na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama.

Naime, dok je uživala u porodičnom odmoru i sunčala se na verandi sa pogledom na plažu, pojedinci su kritikovali njen izbor kupaćeg kostima, tačnije njen minijaturni bikini. Neki su išli čak dotle da su tvrdili da poziranjem u takvom kupaćem kostimu pokazuje nepoštovanje prema majci.

Spenser je odgovorila samouvereno i pitala je kako se nošenje bikinija, koji prikazuje telo koje je njena majka “stvorila”, može smatrati nepoštovanjem. Ova dama se na dalje komentare uopšte nije osvrtala, već je nastavila da pleše i uživa, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok.

- Kako mogu da ne poštujem svoju majku, pa ovo je telo koje je ona stvorila?! - odgovorila je Spenser, a o njoj je pisao i San.

 

@spencer.barbosa how can i be disrespecting my mom…its the body she MADE??? 😌 #girls #mom #relatable ♬ original sound - 💘.

 

Odgovor ove tiktokerke odjeknuo je među njenim pratiocima, koji su preplavili odeljak za komentare rečima ohrabrenja i divljenja. Mnogi su pohvalili što promoviše “pozitivnost tela” i čini da se drugi, a posebno žene, osećaju dobro u svom telu. Neki su čak izrazili stav da bi je majka verovatno ohrabrila da prigrli svoju figuru i da se ovako ponaša, umesto da je skriva iza odeće.

- Spenser, ti si najbolja! Hvala ti što si nas, devojke, podsetila da se osećamo dobro u svojim telima.

- Ti si tako prirodno lepa.

- Tvoja mama bi želela da ti to sve pokažeš, a ne da se kriješ.

- Mama je uvek govorila: "Ako dobiješ takvo telo, šepuri se." Budi kraljica! - glasili su komentari podrške ispod snimka koji je ova tiktokerka podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)