Telo

"TO NIJE MAJICA, TO JE MARAMICA": Pokazala je šta će da obuče na porodičnom okupljanju, muškarcima nije dobro od ovih kadrova (VIDEO)

Nakon estetske intervencije ne želi više da skriva bujne grudi.

21.11.2023 11:02

"TO NIJE MAJICA, TO JE MARAMICA": Pokazala je šta će da obuče na porodičnom okupljanju, muškarcima nije dobro od ovih kadrova (VIDEO)
Tiktok/Taylor Ryan

Atraktivna lepotica Tejlor Rajan uvećala je grudi na koje je veoma ponosna. Sada je odlučila da progovori o razlogu zašto ne krije svoje obline. Ona je objasnila da je nakon estetske procedure odlučila da nosi majice sa vezivanjem, iako je prvobitno bila zabrinuta zbog toga što je mislila da je neprikladno.

 - U redu, od kada sam uradila grudi, sve stare majice koje sam imala sada izgledaju veoma provokativno, a ova nije izuzetak -  rekla je.

Tiktok/Taylor Ryan

Tejlor Rajan ima zanimljive odevne kombinacije

- Dakle, pre bi majica bila prava ravna, a sada se grudi ističu sa zadnje strane. Samo mi je potrebno vaše mišljenje. Da li je previše, ili mislite da mogu da je nosim? - pitala je fanove na TikToku.

Prikazala je zadnji deo majice, koji je imao potpunu pokrivenost u poređenju sa prednjim delom. Dodala je da ako ljudi misle da otkriva previše, planira da proda majicu.

 

 

- U suštini, da li će ovo biti neprikladno na sledećoj porodičnoj roštiljadi? - pitala je.


Video je privukao mnogo gledalaca koji su izneli svoje mišljenje o majici.
- Drži ih napolju, devojko.

- To nije majica, to je maramica.

- Nisi ih platila da bi nosila rolke.

- Mislim da izgleda veoma lepo, ali je više za izlazak u grad ili klub, lično. Ali bilo kako bilo, predivno je šta god da uradiš  - samo su neki od komentara.

 

@lifeoftaylorsxc Girls look better in a real tight sweater!! Agree or disagree? #girlslookbetterinarealtightsweater ♬ girls look better by childish gambino - vix !


Tejlor se složila sa svojim fanovima u njihovim konstatacijama. Ipak, svoje bujne grudi ne želi da obuzda i pokriva, već da ih ponosno pokazuje u svim prilikama. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)