Telo

KADA SE ONA POJAVI SVI ZANEME: Atraktivna plavuša sa bujnim oblinama se skinula u parku, komentari samo pljušte! (VIDEO)

Ona ističe da voli svaki delić svog tela iako nije savršena.

03.09.2023 13:00

KADA SE ONA POJAVI SVI ZANEME: Atraktivna plavuša sa bujnim oblinama se skinula u parku, komentari samo pljušte! (VIDEO)
Tiktok/Summer

samer Bruk je devojka izraženih oblina koje s ponosom pokazuje. Ne stidi se da nosi usku garderobu koja dodatno ističe njenu oblu figuru ali ni da se skine. Ona je na TikToku objavila snimak kako se sunča sa drugaricom u parku. 

Kako je objasnila to je njen omiljeni način da dobije boju i bez problema se skine u kupaći kostim pred ljudima koji šetaju ili se igraju u parku sa decom. 

Printscreen/TikTok/brookesummerxox

Tiktokerka je pokazala kako uživa zajedno sa svojom drugaricom sunčajući se

 

Iako njeno telo nije savršeno po savremenim standardima lepote ona ima veliko samopouzdanje i kako naglašava voli svaki deo sebe posebno svoje bujne obline. Na snimku koji je postavila na ovog društvenoj mreži vidi se Samer kako zajedno sa drugaricom sedi na jednoj prostirci u parku. U prvom planu je njena pozamašna pozadina dok drugarice u ritmu muzike vrckaju guzom. 

Samer smatra da je ženstvena i sitiče da voli svoje telo iako nije savršeno. Dok su plesale uz pesmu "Neko me gleda" od Rokvela dve drugarice su se potpuno prepustile ritmu muzike ne obazirući se na to kako njihovo telo izgleda u tom trenu, niti kako će reagovati ljudi u parku.

- Ali zašto se uvek osećam kao da sam u zoni sumraka? Uvek se osećam kao da me neko posmatra.- pevala je ona čuvene stihove popularne pesme.

Njena objava nije prošla nezapaženo na Tik Toku, a usledili su brojni komentari.

- Uzbudljive ste.

- Se*si.

 

 

- Devojke, podigle ste temperaturu.

- Tako se ponaša žena puna samopouzdanja koja voli sebe.

- Svaka čast na hrabrosti, ja ne bih smela da se skinem u parku čak i kad bih imala telo kao manekenka.

- Bravo lepotice! - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

Na svom profilu Samer često promoviše svoje obline u izazovnim modnim kombinacijama pokazujući kako se dobro oseća u sopstvenoj koži. Ona je često obučena u bikini li neki sportski set kako bi pokazala da joj ne smeta višak kilograma koji ima. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)