Telo

NE KORISTI BRIJAČE NI DEPILATORE: Ova devojka ponosno pokazuje svoju maljavost, kad se pojavi u bikinuju svi gledaju šokirano u njeno telo (VIDEO)

Lidi slavi svoj prirodni izgled i nema nameru da promeni svoje navike.

17.08.2023 19:02

NE KORISTI BRIJAČE NI DEPILATORE: Ova devojka ponosno pokazuje svoju maljavost, kad se pojavi u bikinuju svi gledaju šokirano u njeno telo (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/lydihairy

U inat "Kardašijan eri", veštačkim trepavicama, teškoj šminki i brazilskoj depilaciji, u poslednje vreme je sve popularniji trend koji slavi žensku prirodu, smelim pokazivanjem prirodnog izgleda. Iako se u početku to svodilo na malje ispod pazuha, ova devojka je otišla korak dalje i ponosno pokazala "gustu šumu" između nogu.

Lidi, poznata Tik-tok influenserka, koja slavi prirodu kao i dlake na svom telu, podelila je snimak u kojem izlazi iz bazena u malenom bikiniju sa tankim trakama. Međutim ova objava podelila je mišljenja njenih pratilaca, jer je sa samopuzdanjem pokazala svoje neobrijane noge, kao i međunožje.

U klipu koji je dobio više od 2.400 sviđanja napisala je: "Ako je tvoje telo u bikiniju, onda je tvoje telo za bikini. Pokaži ga!", a u opisu je pitala svoje pratioce: "Šta mislite o mom telu u bikiniju?"

Printscreen/www.tiktok.com/lydihairy

Lili je sa ponosom pokazala svoje neobrijane noge.

Korisnici TikToka nisu mogli da se odluče da li vole ili mrze njen prirodan izgled.

- Jaka i ponosna prirodna lepota.

- Sjajna si sa dlakama, savršena!

- Volim tvoje dlake - glasili su samo neki od komentara korisnika koji su podržali ovu mladu damu.

Drugi su joj rekli da izgleda "stvarno užasno", a neki su je nazivali majmunom, divljim svinjom i stvorenjem iz močvare. Međutim, ona ne dozvoljava takvim ljudima da utiču na njeno raspoloženje pa je odgovorila na jedan takav komentar u svom stilu. 

- Ništa nije odvratno u vezi sa prirodom, a samim tim i prirodnom dlakom- napisala je Lidi.

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)